Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skupina nesouvisejících hororových příběhů, z nichž některé jsou horší, některé lepší. Doslovněji bych spíš řekl, že všechny jsou výrazně slabší, nevýrazné a ne až tak originální či zábavné (zombies, duchové...), ale Safe Haven je absolutně bezkonkurenční. POV/found footage styl Safe Havenu sedí excelentně, napětí v komunitě v lesích je hutné, atmosféra špinavá a děsivá, nechybí ani gore a právě kamerový styl povídce prospívá nejvíc a dodává ji na autentičnosti. To se ovšem nedá říct o zbytku - ty mě zkrátka nebavily a nepřišly mi až tak zajímavé, zkrátka nic, co bychom už neviděli v lepší podobě. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme druhý, masivní epileptický záchvat kameramanů. Moc bych si přál, aby jim už konečně někdo dal nějaké prachy a mohli si aspoň pořídit kameru se stabilizátorem obrazu, protože prasit parkinsonem takový opravdu originální a svěží materiál s neotřelými vychytávkami, to je téměř až trestuhodné. Myslím, že kdybych nemusel celý film kmitat hlavou, abych se naladil na třepotavou amplitudu toho kokota, co držel tu hájosmičku, náramně bych si to užil a velkohubě to prohlásil za horor roku. Takhle mám z toho akorát omlácený mozek o dutinu lebeční, za krkem mě bolí jaxviňa a mít můj atlas s čepovcem nohy, nakopali by celý tvůrčí tým do prdele. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Hi dears! To máte tak.. Do nynějška jsem neměl páru, že něco jako žánrovka V/H/S existuje.. Přeskakuji tedy první díl a večeřím hned dvojku, což ze zásady nedělám! Festivalová výjimka udělena - a spokojenost se dostavila.. Skvěle jsem se bavil! Bohatá směs poměrně originálních nápadů - hodnotím okem jen lehce potřísněným zmiňovaným found-footage - v tomto povídkovém filmu :-) splňuje to, co divák očekává.. Máme tu zombie, emzáky, fanatiky i totální ujeťáky. Jedna část skvěle děsí, další baví, následující se snaží o hlubší rozměr - pokaždé jde ale o plnou vanu krvavé lázně! Doporučuji v ní chvíli poležet před spaním.. Budete se mít filmově! ;-) Woo. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Koncept je stejný jako u předchozí antalogie - (Tape 49) jako pojivo tu opět slouží prázdný dům s plno kazetami, které čekají až si je někdo pustí. Bezbolestně triviální úvod se divákovy odmění, tentokrát, 3 povídkami. Phase I Clinical Trials: Oční High End udělátko, které vaší poškozené zornici vrátí zrak. Bohužel o možnostech spirituální dysfunkce se na obalu nedočtete. 7/10 /// A Ride in the Park: Jednou se takhle projíždím na kole, myslím na svojí přítelkyni, když mě náhle kousne zombieee; Vtipně napínavé 8/10 /// Safe Heaven: Investigativní projekt snažící se odhalit okultistické nekalosti v rezidenci pana Amiga. Víte co se říká - nestrkejte "víru" do svých dětí. 8/10 /// Slumber party Alien Abduction: In case of alien attack, start screaming! 6/10. /// 75% ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Kompilaci drží nad vodou hlavně sektářská povídka, která se skutečně povedla a postavy v ní tvůrci vůbec nešetří. Na druhém místě potěší a pobaví originální pohled na zombie epidemii. Koukatelná je i povídka s bionickým okem, i když ničím nenadchne. Zbytek je ale bohužel celkem odpad - rámcová "povídka" je pouze nutné zlo a UFO únos je vyloženě učebnicový příklad, jak takové horory netočit. Rozkmitaná kamera, blikající světla a příšerná kakofonie zvuků ve scénách s emzáky skutečně diváka ničím neohromí a ani nezakryje diletantský přístup. // KVIFF 48 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama