Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady nemá cenu o ničem polemizovat, tato série je čistě, jasně, prostě a sprostě jeden z klenotních klenotů televizní zábavy v celičkém vesmíru. Pojem "čím méně, tím více" nepřímé úměrnosti je vhodný popis kvality, již nám Britové nabízí v rámci tohoto projektu. Všechny přednosti minulých dvou částí Birminghamské rodinné ságy jsou zde zase posíleny a umocněny výraznou sebejistotní jistotou tvůrčího týmu. Zase je to o pár stupňů bohatší zážitek, jenž je v mnoha ohledech komplexnější než kdy dříve. Do seriálu přibylo více zvratů a až politicky komplexních intrik fungujících na dosud nejlepší struktuře samotného příběhu, jehož větvené oblouky jsou na vrcholu vyprávěcího umění scénáře jdoucí ruku v ruce s dosavadně největším rozvinutím charakterů, jejichž vývoj je jen reakcí na probíhající běh a souběh událostí. Kvalitní herecké výkony s výživným soundtrackem přetrvávají na dosažitelném maximálnu. Kompoziční scenérie s vizuálnem si však polepšily, přesun z industriálního Birminghamu a uhlazeného Londýna na pověstná Britská zamokřená vřesoviště je na tuto řemeslnou část díla prospívající rozhodnutí, díky němuž i v těchto letních časech s jistotou cítím chlad nádherné Anglické krajiny oplývající hustou atmosférou s výrazným mrazivým okrajem. 10/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi druhá série nelíbila, tak ta třetí se mi pro změnu líbila opravdu hodně. Tenhle seriál opakovaně staví na jednom triku, a sice že Tommy je vždycky minimálně o dva tahy dál, než my diváci. V závěru se takhle trhnul i od rodiny, což dříve neměl ve zvyku. Naše (divácké) překvapení to jen znásobilo. Už jsem na tuhle hru přistoupil a odmítám se zabývat tím, jak by to v reálu mohl Tommy všechno stihnout. Tohle reál není, je to televizní tvorba. A tentokrát uznávám, že vážně kvalitní. Bavilo mě to moc. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kinda spoiler incoming, just to be sure) Ten konec byl opravdu libový. Slast pohledět. Hlavně Tommy, jak jen tak stojí a všemu jen přihlíží. :) Tato série hodně potemněla, ale za to jsem i ráda..nějak jsem Tommymu nežrala jeho radost z nového života. Nějak mi to k němu nesedělo. A taky mi Grace nikdy nepřirostla k srdci, takže mi její odstranění ze seriálu moc nevadilo. Ale nástup ruské rádoby carevny? Meh... by the orders of Peaky Blinders! nechte Rusáky spát :D ta jejich angličtina je hnus prostě. I ta směšná orgie party, co tam měli. Co se týče kněze - jo, to už jsme tady párkrát viděli (ale na Tommyho se nesahá! >:) nebo to vrací i s úroky na deset let dopředu), ale Michael mě překvapil. Hezký vývoj z jeho strany (jak přítomnosti, tak i minulosti..jak to všechno do sebe zapadá, že jo). Moje hodnocení by bylo asi nejlépe 4,5*, ale ten konec byl fakt úžasný, takže se přikloním k 5*. Aneb jak krásně všechny zase doje*at, ale ve velkém stylu tentokrát! Tleskám Tommymu, ten konec se mu povedl překrásně. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama