Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj BOŽE ! ! ! Na tohle, že dal někdo peníze. Tohle, že se někomu líbí. Na tenhle skvost jsem narazil ještě na zíkladce, a "znoviobjevil" teď. Nedá mi to, a podělím se o svůj názor. Žena ve svých čtyřiceti, hrajíc demnta žeroucího hovna? Podívejte se ne začátek méhpo komentu. Mluví za vše... První, a zatím jediný film, který mi doopravdy zvedl žaludek.TOTO JE ODPORNÁ SRAČKA! ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Paul Bulva na plac!!!! Kozy, kozy...když chceš být nebo alespoň vědět, co je to slovo out, pak si myslím není lepší příklad než tahle komedie. Lépe řečeno nechutná komedie, ještě lépe velmi nechutná komedie a úplně nejlépe zvrhlá a nechutná komedie. Ale co, je to fakt sranda. Pravda je ale ta, že už je to nějaký ten pátek zpátky, co jsem to viděl, tak je dost možné, že by mi to nyní přišlo jako zvrhlá a nechutná tragedie...těžko říct. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslel som, že keď to točia Briti, nájdem vo filme aspoň štipku inteligentnosti, či anglického humoru, ale tento shit sa vyrovná aj najväčším americkým teenagerským sračkám. V polke filmu, keď už to aj tak dosť nudilo, som si ešte hovoril, že kde ostatní vidia tie fekálčiny a nechutnosti, ale keď prišli na radu zvratky, ejakuláty a hnis, skoro mi prišlo zle. Za zhodnotenie zvrátenosti stojí aj fakt, že hlavných teenagerských dementov hrali takmer štyridsaťroční herci, z ktorých jeden bol žena! No, ale na tých úbožiakoch sa dalo občas aj od ľútosti zasmiať a kto znesie občas aj techno, nemôže dať odpad! 20%. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Je to snáď možné? Takýto neskutočne blbý, nechutný a trápny film sa mohol vôbec niekomu páčiť? No, podľa hodnotení to tak je a pre mňa je na tom najhoršie, že som sa na ňom občas zasmial aj ja. Jednoducho tu záleží od prístupu, ak mám ja pravdu povedať, radšej by som ho vôbec nikdy nepozeral. Vlastne som do poslednej chvíle nevedel ako mám tento film ohodnotiť. Nakoniec však zvíťazil zdravý rozum. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)

Reklama

Reklama