Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Je to snáď možné? Takýto neskutočne blbý, nechutný a trápny film sa mohol vôbec niekomu páčiť? No, podľa hodnotení to tak je a pre mňa je na tom najhoršie, že som sa na ňom občas zasmial aj ja. Jednoducho tu záleží od prístupu, ak mám ja pravdu povedať, radšej by som ho vôbec nikdy nepozeral. Vlastne som do poslednej chvíle nevedel ako mám tento film ohodnotiť. Nakoniec však zvíťazil zdravý rozum. ()

Reklama

bloom odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že nejhorší teenagerská a dost možná nejhorší komedie všech dob, musí vzniknout v zemi, jejíž komedie měly vždy nejvyšší úroveň. Jeden můj kamarád má k tomuto filmu zvláštní vzpomínku. Jel na nějakou dlouhou výpravu autobusem a tam jim to pustili. Po prvních sekundách byli všichni cestující (věk věšinou 50+) natěšeni na historický snímek, každopádně dialogy jim brzy zchladily hlavu a řidič to musel po 20 minutách vypnout. Doma pak nakonec vynadal dceři, po které chtěl na cestu s sebou "nějakou veselohru". Každopádně tvůrci by měli být obžalováni za prznění úcty anglického humoru. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při psaní Klubu sráčů museli být scenáristé hodně sjetí a zoufalí, protože tohle by příčetný člověk jen tak nevymyslel. Duo verbálně nevyspělých vymaštěnců se snaží prorazit "hitem", ve kterém zní opakovaně "Já bych šukal, až bych pukal, kozy, kozy ... ", přičemž je to pravidelně proložené fekálním humorem na entou (plovoucí hovno forever). Třešničkou na dortu byl pošahaný DJ Bulva. Jedna hvězda za postavy rodičů - a možná i za odvahu takový "skvost" vypustit ven! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)
  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama