Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Miluju celou sérii Scary movie, miluju Blbý a blbějšího 2, miluju RRRrrrr, miluju Hele vole, kde mám káru?, miluju jiné podobné filmy, ale tady tohle mi připadalo více než ujeté. Tohle už vážně bylo trapné. Chápu, že se to nějakým puberťákům může líbit, dokonce i unás ve třídě jich bylo pár. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy, abych tomu tady nekazil hodnocení ,-)) Ale ta hudba byla IMHO otřesná !!! Nesnáším techno, tekno nebo co to vlastně bylo !?!?! Fuj. Tenhle film je už vážně pro dementy ,-).......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to celé strašně idiotské a nechutné, ale kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, tak bych kecal. Ono to je opravdu místy celkem zábavné a u něčeho jsem se smál i nahlas, avšak hlavně kvůli tomu, jak idiotské (samozřejmě záměrně) to bylo. Sice je tu hromada nechutných a trapných scén, ale taky je tu hromada těch vtipných a vzhledem k tomu, že to u mě nakonec zanechalo spíš pozitivní dojem než negativní, tak to vlastně špatné nebylo. Ale ten film právoplatně rozdělil diváky na dvě skupiny - jedni to milují, druzí to nenávidějí a není se čemu divit, ten styl humoru, co tady je, prostě není pro každého. Já jsem tak někde uprostřed. Dal bych jenom lepší 2*, ale ta muzika je tady tak dobrá, že to nakonec na tu slabé 3* vytáhne. ()

Reklama

Suzana odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co?!! Fekální humor nesnáším, a tohle jsem byla nucena shlédnout na střední, když se ke konci roku neučilo a někdo přinesl do třídy toto "veledílo". Vážně jsem se ani jednou nezasmála, něco tak nevkusného už dlouho neuvidíte. Jako dívaka mě to uráželo a nechápu, jak se tomu mohl někdo smát? Inu, proti gustu.... ()

sarume 

všechny recenze uživatele

Taky jsem na druhe straně toho pomyslného břehu:) Zjistila jsem si. že představitelé jsou již ve věku, kdy by mohli mít doma nějakého takového puberťáka a tak třeba zatoužili zcela zparodovat jejich životní styl . a to se jim opravdu povedlo:) Takže si myslím, že je to jen o nepochopení toho co chhtěli tvůrci říct. Mě asi hodně oslovila scéna s rudnutím:) To jsem málem umřela smíchy. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Poté, co rodiče nedovolí Kevinovi (Harry Enfield) jet na Ibizu, odejde naštvaně z místnosti a práskne dveřmi. V ten moment si lze všimnout, že tím rozhoupal lustr. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama