Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (333)

Shakers 

všechny recenze uživatele

No čakal som viac. Tato americká verzia Okrsku 13 je síce slušne dynamická s dobrými hercami, choreografiou, ale to neznamená, že keď to vyzerá cool, tak to nemusí dávať zmysel. Je síce pekné, že film je venovaný Walkerovi, ale celý film ťahajú ku dnu scény, ktoré skratka musia byť za každú cenu cool. 55% - 3* ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční pohodová akční jednohubka se spoustou nesmyslů, kterých si ale při zběsilém tempu nemusíte všímat, pokud nechcete. Nejde totiž o takové kraviny, které by vám rozbouraly zážitek. Walker je zde spíš pro parádu, přestože se mu snaha nemůže upřít. Mnohem výraznější je ale Belle, jehož některé akrobatické a parkourové kousky dají vzpomenout na Jackie Chana v nejlepších letech. A přestože to jinak absolutně není můj šálek kávy, tak chválím i elektronickou hudbu, která zde sedla jak prdel na hrnec. 60 % Oblíbená část- výtahem místo schodů ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Kvalitovo to je niekde medzi jednotkou a dvojkou. Obsadením (Walker, Denis, Belle..) sa to blíži k jednotke a scénami sa to skôr blíži k dvojke. Škoda je, že väčšina scén tu už bola. Dosť sa to opakuje, a to znižuje zážitok s filmu, petože si poviete, že to som už videl. A dokonca v tom istom filme len v predošlom diely. Scenáristicky absolútne nič nové. Ale chémia medzi hlavnými hercami celkom funguje a dosť milo prekvapí Catalina Denis vo svojom oblečení. To ma vo filme držalo najviac. Plu ak rátam aj jej fight s ďalšou číčou. Inak priemerný film, u ktorého je väčšia škoda to, že bol posledným Walkerovým filmom, ktorý stihol natočiť. 55% - 3*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Máme problém!!! Umí někdo Čínsky?.......... Už jen úvodní velice povedené titulky, daly předpovědět, že to bude prostě zábava. A byla. Dokonce o mnoho lepší, než jsem vůbec doufal. Příběh má dynamiku, dobrou hudbu a hlavně perfektní kameru. Tady bylo cítit, že se kameraman prostě vyžíval a užíval si skoro všechny záběry. CITÁT - Jiná cesta, stejný cíl........... Jsem spokojen. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Pokud měla být toto pocta Walkerovi, patrně se teď někde svíjí a metá kotrmelce v rakvi. Snímek je vskutku velice odlehčen od reality a jediným tahákem jsou propracované parkurové, bojové a jiné akční scény, kterých jsme si už ovšem užili v Okrsku 13, a který byl o dost lepší. Ani jsem nedokázal spočítat, kolikrát se mé oči obrátily v sloup při tupých dialozích a neskutečně dementních a nelogických černých dírách ve scénáři, jehož autorem je nejspíš parta opic z laboratoře pro testování kosmetiky. Neskutečně kůl hlášek je tu bezpočet a rádobyvtipné se je snaží počtem alespoň dohnat, ale nic naplat, toto je skutečně marnost nad marnost. Jediným hercem tu byl skutečně jen a jen Paul Walker, což je mu opravdu ke cti a jen díky tomu nedávám nižší hodnocení. Přirovnal bych to k průměrnému pornofilmu bez koitálních scén. Tedy o ničom. 30% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)
  • Můžete si všimnout, že se ve filmu objeví česká zbraň CZ 805 BREN A2 ráže 5.56x45mm NATO. (dc125)

Reklama

Reklama