Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Všeho je víc. Tady se s ničím fakt nikdo nesral. Zamrzí, že herci byli obměněný (i když ti kteří tu jsou, furt super), jsou zde hlášky, nečekaná úmrtí, luxusní twisty, je to opět kurevsky zábavný a i soundtrack je o poznání lepší a nadupanější, nenudil jsem se. U obou to byla zábava, jen to prostě není můj typ filmu. Těším se na ten novej s Taslimem! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Toto Johnovi R. Leonettimu maximálne nevyšlo. Zrejme mal príliš veľké oči, pretože Andersonov Mortal Kombat na seba pekne zarobil, tak si myslel že natočí nejakú dvojku a budú s toho veľké tržby. OMYL ! Annihilation je čiste maximálna blbosť, ktorej tržby sú 51.000.000 pri 30.000.000 rozpočte, čo je pekne slabé. Annihilation má aj svetlé chvíľky, no porovnávať ich s tými nepodarenými, radšej ani nebudem. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Netreba nad tým zbytočne rozmýšľať. Scenáristi to zjavne tiež nerobili, takže jednotka oproti dvojke pôsobí ako veľkofilm roka. Keď Randy Meeks hovoril "sequel je automaticky podradná záležitosť", nemal pravdu. Nájdu sa dvojky, ktoré sa vyrovnajú originálu. Druhý Mortal Kombat medzi ne každopádne určite nepatrí. Hoc musím podotknúť, že seriál bol na tom ešte horšie. Škoda, že v dvojke nezostal aspoň sympaťák Christopher Lambert; nahradil ho akčný béčkar James Remar, ktorý mal v 80. rokoch hrať Hicksa vo Votrelcoch, ale napokon nehral (resp. chvíľku áno, ale potom bol pre-obsadený Michalom Biehneom). No a keď vám z filmu utečie s prepáčením béčkar á la Lambert, tak to už je vážna situácia. Akcia má vďaka tvrdým songom sem-tam slušné tempo, ale celkovo je to jedna veľká mizéria. Diváci neboli takým prudkým prepadom kvality nadšený, tak nečudo, že snímka s rozpočtom 30 miliónov na celom svete zarobila len smiešnych 15 (porovnajte s jednotkou: rozpočet 18, celosvetová tržba 122). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne, nedokážu to a ten odpad tomu nehodím. Vyhlazení je strašlivý film a už ho nikdy nechci vidět, ale vzpomínám si, jak jsem ho kdysi sehnal ve videopůjčovně a měl jsem radost z toho, že existuje pokračování mého tehdy veleoblíbeného kousku. Doma jsem pak se zklamáním konstatoval, že už to není ono, ale dokud na obrazovce kope protivníky Liu Kang, není to úplný konec. A pak mi bylo nějakých patnáct a já s definitivní platností musel uznat, že pokračování nikdy vzniknout nemělo, protože horší to být nemohlo. Vedlejší postavy, ve hře tak perfektně ztvárněné, jako Barakka, Jaxx nebo Mileena jsou zde jen pro to, aby hráč předlohy horko těžko zaregistroval svého oblíbence. Škoda, že ani postavy hlavní na tom nejsou o moc lépe a taková Kitana je vysloveně pro hlasitý smích. Jedna hvězdička ze žalu nad promarněnou šancí a honem pryč nebo tam nedám ani ji. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil je moje oblibena adaptace pc hry, dvojka uz je bohuzel o dost slabsi. Slabsi triky, i pres navrat nekolika hercu z minulyho dilu vetsinou nezajimavy drzky a naprosto otresnej Raiden. O panu vrchnim zaporakovi vypadajicim jak rozmazlenej osklivej harant radsi pomlcim. Sice tu je tak dvakrat tolik postav, ktery se vetsinu filmu rubou a skoro by se az chtelo rict, ze to je nepretrzity bojovani, ale tak nejak to pusobi obcas smesne, nedokaze se to poradne rozjet a zabavny to je jen misty. Slabsi 3*. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama