Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Celý film je jedna veľká katastrofa! Námet bol síce sľubný, ale to prevedenie... Scenár plný drístov o Bohu, osud každého človeka je Vám úplne u riti a bože môj, tie efekty. Ako z minulého storočia, také vám dnes vyrobí každá regionálna TV. Cage si z honoráru odpísal ďalšiu splátku na hypotéku, a nám nezostáva nič iné, len krútiť hlavou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli budete mít někdy v neděli večer pocit, že víkend stál za prdlačku, tak tenhle film to sice úplně nezachrání, ale můžete se pak aspoň utěšovat tím, že ani Bůh si nedokáže ošéfovat všechno bez chybičky. Nebo mi snad Bartoška chce říct, že tohle bylo podle jeho představ? Bejt tím letadlem, naperu to do prvního stromu. ()

Reklama

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozmýšlel, jaký film si dát na jubilejní 500. hodnocení, jako první mi na mysl přišel právě Nicolas Cage, jehož kariéra za posledních 10 let zažila brutální downhill. Ale herecky si drží svůj standard. Tedy držel, než ho nějaký idiot v roce 2005 poznamenal. Od tý doby totiž bere nabídku na úplně každej junk, kterej mu přistane ve schránce. Mám dokonce pocit, že kdybych se mu do té schránky normálně vykadil, začal by roztáčet film s názvem Shit: The Movie - The Origins of 2 Girls 1 Cup. A co se týče tohoto filmu? S takovým scénářem nemohlo vzniknout nic jiného, než exkrement biblických rozměrů. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, já si myslím, že jsou tady v případě tohoto snímku všichni až nějak moc zbytečně přísní a kritičtí. Samozřejmě tu nebudu ani já kohokoliv přesvědčovat, že Left Behind je kdo ví jak kvalitní film, ale určitě bych ho ani až tak hystericky nezavrhoval, jako ostatní. Celková myšlenka, podstata a pointa filmu je sice fakt úlet, natož pak pro mě, jako absolutního, až fanatického ateistu, ale když pominu tento fakt, já se rozhodně nenudil. Scénář je tedy otřesný, ten chtěl z poloviny úplně proškrtat a z druhé poloviny pak komplet přepsat, neboť výsledek není ani na úrovni té nejprimitivnější televizní produkce, ale až na pomalejší rozjezd má film jinak docela spád, dokonce se zde vyskytne i pár napínavějších fungujících scén a ani herecké výkony nejsou nějak otřesné. Navíc pak atmosféra dané situace mě docela oslovila a i po efektní stránce to vypadá pořád lépe, než třeba takový Asylum. Otázkou jen tak na okraj pak samozřejmě zůstává, co tu dělá Nici Cage, jehož kariéru fakt asi nespasí už ani bůh, nicméně svou přítomností film určitě oživuje, ale jinak je asi fakt už v hajzlu. Zkrátka ano, je to náboženská agitka jako prase, je to tupost, splácanost, nesmyslnost, ale na druhou stranu to až tak nenudí a chvílemi to i poměrně funguje. A pro všechny věřící mám vzkaz! Děláte dobře, nešukejte, nechlastejte, nekraďte a nelžete, až totiž chcípnete jako chudí, poctiví panicové, tak si to v nebi pak určitě vynahradíte, volové 8D!!! ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne jaxa pise v biografii samotneho Kejdze : sam je to podivin, ale to mne az tak nevadi. Vyslovene co mi vadi je, ze nevie kedy skoncit a ze najvacsim umenim je odist /z filmu prec do dochodku, aby bolo jasne, ne zabit sa/ na vrchole. To Kejdz nikdy nedokazal a myslim, ze to ani nikdy nedokaze. Nema na to : 0 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama