Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (370)

dom156 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla velmi svěží vítr, a dvojka v tom nadále pokračuje. Tak dobře jsem se u animáku dlouho nebavill. Dobrá pasáž střídá výbornou a člověk si pravidelně lechtá bránici smíchem. Jen konec mě rozesmutnil, jelikož dějová linka někam spěje a nakonec to vymizí do ztracena a také děda Vlad by mohl děj více rozhoupat. Konečně někdo přinesl nápad jak udělat animák nejen pro děti a hlavně zábavně, aby se smáli i dospělí. Doporučuji. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesný příklad toho, jak pokračování úspěšných filmů ztrácí punc originality a především u animovaných filmů je to většinou velký problém, který ubližuje po stránce atraktivity. Prostě už to tady všechno bylo a opakované vtípky nejsou na podruhé už tak vtipné a všechno to o trošku méně lépe funguje. Jinak Hotel Transylvánie 2 plní všechno, co byste od animované filmu čekali a publikum, na které cílí, nebude rozhodně zklamané. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, u kterého jsem bavil po celou dobu, a to se mi už pěkně dlouho nestalo a hrozně se v létě těším na trojku. Jednička se mi také tenkrát hodně líbila, tak tedy nechápu, proč jsem si dvojku tak dlouho šetřil, ale stálo to za to. Doufám, že i napotřetí to Sandler a jeho crew zvládnou na jedničku. ☺️ ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí... 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě mrzí, že jsem prvnímu dílu dal jenom 60 %, protože si myslím, že si zaslouží víc. Tohle je zábavný animovaný film, který je určený opravdu pro celou rodinu, a to i přes některé ty drsnější scény, které zde jsou. Jak je to ale animované, tak to prostě vyznívá hezky. Mám rád Sandlerův humor a tady mě zase jednou skvěle bavil. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)
  • Na začátku a na konci filmu hraje „I'm In Love With a Monster“ od Fifth Harmony. (SONY_)
  • Režisérka českého znění, Alice Hurychová, chtěla v českém znění zachovat Lucii Vondráčkovou v roli Mavis (Selena Gomez), tak jak tomu bylo v předchozím filmu Hotel Transylvánie (2012). Lucie však byla tou dobou po porodu v Kanadě a nemohla s synem cestovat. Vyřešilo se to nakonec pomocí online přenosu, kdy Lucii korigoval štáb z Prahy a ona dabovala v Montrealu. (funhouse)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama