Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

topi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bláznovina plná absurdních situací, tolik typických pro tuto sympatickou dvojici. Když bych měl charakterizovat spolupráci Terence Hilla a Buda Spencera, byl by to právě tento film Dva výtečníci. Prostě klasa. Klasa je i hudba bratří De Angelisových. Povedený je též dabing, Svatopluk Skopal/Terence Hill, Jan Schánilec/Bud Spencer. A v neposlední řadě potěšilo obsazení porno hvězdy Laury Gemser. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejzábavnějších a nejpohodovějších filmů Spencera a Hilla. Pokaždý zlepší náladu. Už od úvodních titulků se záběry na prosluněné Miami s tou veselou písničkou, přes demolici aut ("Mám sehnat další auto?" "Ne, sežeň taxíka!"), pokus o odvoz Spencera do blázince ("To není město, ale záchodová mísa."), pokus o vyloupení policejní stanice, výcvik ("To jsem ho naučil já"), rvačku v hospodě, první samostatné akce... všechno až do konce je to neskutečná sranda. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Totally outdated pubertální show. 1) Doba, kdy jsem okouzleně sledoval na černobílé obrazovce Československé televize živé prostředí miamského přístavu, moderních bouráků a nesocialisticky se chovajících policistů, mafiánů a nesourodé dvojice, z níž jeden rozdával rány, po kterých by šel k zemi i obr Koloděj a druhý, modrooký smíšek, si ze všech utahoval, tato doba je nenávratně pryč. 2) Když se na film podívám dnes, vidím jen pár lehce úsměvných a spoustu vyloženě trapných vtipů. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)
  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)

Reklama

Reklama