Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další z řady humorných snímků dua S&H nevybočující ze zavedené šablony a přinášející naprosto vše očekávané. Známé charaktery obou postav, spousta gagů a hlavně rvačky jsou vždy zárukou dobré zábavy, jaké nám tato dvojice může předvést. A tak jak to už bývá, dějová stránka scénáře je jako obvykle plná nesmyslů a nelogičností, ale v tom je právě to celé kouzlo všech zábavných scén. Jestli se jedná o jejich nejlepší film lze hodně těžko posoudit. Každopádně tohle spraví náladu vždy. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejzábavnějších a nejpohodovějších filmů Spencera a Hilla. Pokaždý zlepší náladu. Už od úvodních titulků se záběry na prosluněné Miami s tou veselou písničkou, přes demolici aut ("Mám sehnat další auto?" "Ne, sežeň taxíka!"), pokus o odvoz Spencera do blázince ("To není město, ale záchodová mísa."), pokus o vyloupení policejní stanice, výcvik ("To jsem ho naučil já"), rvačku v hospodě, první samostatné akce... všechno až do konce je to neskutečná sranda. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Dva výtečníci byli jedním z prvních filmů blahé paměti, které jsme měli na VHSce... takže nebudu počítat, kolikrát jsem ho viděla, protože bych lhala... A teď vidím, že je servírují v tévé (ne, kouzelnou krabici již nevlastním, takže smůla) a hned mi najede nějaká ta fajná fackovací scéna, demolování auta, prostě.. kedykoľvek :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tříská do tebe židlí. - Jo já vím. No tak kluku odpočiň si trochu." Dva výtečníky prchající z řad policie mám rád a považuju je za legendární. Už ani nevím, co je přitom legendárnější - jestli likvidace vozovýho parku gangsterů, rvačka hluchýho a mrzáka s gangem, odvoz Susy Lee na "druhou stranu" města, zatčení prokurátora se zástupcem guvernéra nebo fotbalovej zápas s falešnými indiány. Já se vždy těším na cokoli z toho a kdyby Velký drak a Tygří mládě neposlouchali tak často moudra ctěných čínských dědečku, tak by to mělo i přijatelnou stopáž. ()

Lukiš 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je dokonalá, druhá polovina už pomalu ztrácí tempo, ale ta závěrečná bitka mě velice mile překvapila - neskutečně dlouhá a vtipná. Mnoho skvělých vtipných scén (například demolice aut, rugby, bitka v obchodě s hamburgrami, kde Spencer dělá hluchoněmého), které se nikdy neokoukají. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno