Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +výborný humor, rozpoznatelní záporáci, příjemná hudba, parádní bitky -není tam víc romantiky/// Neuvěřitelně jsem se bavil. Teda vlastně já se bavil dobře, neuvěřitelný je právě to, že to bylo tolik zábavný. Zlepšilo mě to náladu a fakt se mi to líbilo. Nevím teď jak si budou stát ostatní filmy, ale tyhle dva jsem měl vždycky rád a jejich filmy taky. Tenhle jsem v dětství viděl, a spoustu scén jsem si vybavil./// Celkem 85%/// ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film dvojice Bud Spencer - Terence Hill. Když jsem to viděl prvně, smál jsem se, až jsem upadl na zem. Nejlepší je scéna kdy Bud Spencer dělá hluchoněmého. P.S.: Neodmyslitelnou složkou filmů této dvojice je skvělý český původní dabing. A u tohoto filmu to platí dvojnásob. S původním dabingem (Skopal + Schánilec) za 93%, s tím novým, který zabil polovinu hlášek, sotva za 60%. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých tří nejoblíbenějších filmů této dvojice. Spencer a Hill jsou dva looseři, kteří se místo přepadení supermarketu stanou nedobrovolně policajty a přestože se snaží jak můžou, místo toho aby je vyhodili se jim nakonec podaří rozlousknout vraždu číňana a kruh pašeráků drog. Prosluněná Florida, lehký závan policajtských komedií, vynikají a skvělě vymyšlené bitky na hřišti nebo v kuželkárně. Ale tentokrát také i skvělé scénky (demolice aut, hluchoněmý a mrzák) a výborné hlášky (zejména ze záchodové debaty jsem chcal smíchy) a navíc něco jako příběh. A oceňuji, že Italové si jedou svoji cestou a nekopírují americké klišé policejních filmů a že Spencer a HIll se stále spoléhají hlavně na své pěsti. Možná trošku přeceněných, ale nostalgických pět hvězd. PS: A za mýho dětství se to jmenovalo rozhodně Dva poldové! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už kdysi se mi líbil jako jedna z nejlepších Spencer-Hillovek a stejně tak jsem si ji užil i tentokrát. Pohodovka o dvou nedobrovolných policajtech je plná fórků, skvělých scén (přepadení, ruská baronka, auta) a zábavných rvaček, ve kterých Bud předvádí své klasické "facáky" a umí to i s bowlingovou koulí, zatímco jeho parťák předvádí dokonalou práci s kuželkami. Smíchy jsem se sice nesvíjel, ale úsměv mi setrval na tváři od titulků do titulků a mezi monitorem a židlí vládla dokonalá pohoda. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V druhej polovici filmu si Wilbur Walsh (Bud Spencer) a Matt Kirby (Terence Hill) idú vybaviť účty s najatým gangom chuligánov na štadión Orange Bowl. Tento štadión bol postavený v roku 1937, takže v období natáčania filmu oslavoval 40. výročie svojej existencie a toho času mal kapacitu pre vyše 80 000 divákov. Štadión sa objavil aj vo filme Superpolicajt (1980), v ktorom si taktiež zahral Terence Hill; a neskôr aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994). V roku 2005 bol poškodený hurikánom Wilma a hoci škody boli opravené, nakoniec sa o tri roky neskôr rozhodlo o jeho zbúraní, aby na jeho mieste vyrástol modernejší štadión. (AxelWers)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)

Reklama

Reklama