Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ovela horsia ako bezdejova Spencer/Hillovka plna bitiek je detektivna Spencer/Hillovka prakticky bez humoru a s minimom bitiek. A aj tych par nestoji za nic. Bud pôsobi dost unavene a tak len pakrat niekoho placne po hlave a Hill nepredvedie ziadny akrobaticky prvok a nezmohne sa tiez na nic len na par pästi do zaporakovho xichtu. Fakt mizeria. Bud ani Hill nikdy neboli extra herci, aby utiahli serioznu detektivku a ani pripad vrazdy, ktory vysetruju nie je zaujmavy. Tento film dokazuje, ze bol najvyssi cas, aby sa cesty Spencera a Hilla rozdelili a skusili nieco nove. 3/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo moja 5 hviezda je zase prekrocenie hranic zdraveho rozumu, no ale co uz. Filmy hodnotim subjektivne a ne objektivne, to bude tym. Dvojica Spencer -- Hill nikdy neboli akcne typy, ktore by sa vyzivali v prestrelkach. Takze nie celkom klasicky film tejto dvojice. Scenar sa mi napriek tomu pacil, a aj na povestne fackovacky dojde. Bavil som sa skvele a ako oddychovku, kde netreba rozmyslat, davam filmu 92 % ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních společných filmů mé megaoblíbené dvojice nedopadl bohužel vůbec dobře.Již notně postárlá dvojice začala místo pěstí používat pistole,místo přímočarých rozhodnutí přišlo na řadu přespříliš přemýšlení,skvělé a zábavné dobrodružství a pořádný spád děje byl nahrazen nudou a nezáživným,až moc vážným krimi.Prostě už to není v tomto filmu ta zábavná,rozverná dvojička,ale spíš duo postárlých chlápků,unavených životem a chystajících se na definitivní odchod z výsluní. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Akoby pokračovanie dvoj výtečníkov. Inak titulky to mali ako zvučka nejakého krimi seriálu z osemdesiatych rokov. Aj to tak vyzeralo. Asi ako dokopy dve časti A-Team alebo TJ Hookera. Spencer a Hill hrajú proste dvoch polišov, ktorí riešia záhadu stratených 20 miliónov dolárov a jednu vraždu. Celkom sa to dalo, ale často som sa tam nudil. Ako podmaz k žehleniu, kde potrebujete mozog odviesť iným smerom, sa to dalo. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Superpolicajti z Miami je tak trošinku jiný film než na jaký od dvojky Spencer-Hill očekáváme. Je tak nějak méně praštěný a v mantinelech Spencer-Hill filmů až "příliš realistický"... Tedy to kvůli čemu se na jejich filmy díváme tam není (resp není toho tolik). Přesto (nebo právě proto?) patří u mě k těm oblíbenějším a to nejen kvůli jedné z nejchytlavějších filmových melodií co jsem kdy slyšel (pouštět na vlastní nebezpečí! ....nějakou dobu ji zase z hlavy nevyženete: http://www.youtube.com/watch?v=k04zUYEqsvU ) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama