Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsou prakticky všechny jejich předchozí filmy na jedno brdo, jako zázrakem se o žádném z nich nedá říct, že by byl špatný. O "Superpolicajtech z Miami" jsem dlouho ani nevěděl, jelikož jsem to měl za další název pro Dva poldy/výtečníky. Teď bych na něj nejradši zapomněl. Tvůrci se nejspíš snažili přiblížit dvojici tehdejším krimikomediím z USA, jenže vznikla z toho jenom nuda. Rvačky se nekonají (namísto nich se spíš střílí), vtipné hlášky a situace se nebezpečně blíží nule. Nejhorší na tom všem je, že mezi Spencerem a Hillem to úplně přestalo jiskřit. Moc si jich vážím, že se rozešli včas. Snímek trochu zachraňuje český dabing, ale na původním vydání od Bontonu byste jej hledali marně. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film slavné dvojice. Slovního humoru jen velmi poskrovnu, situační komiky málo, zato nevyužitých situací pro oba protagonisty, kdy se mohli „blejsknout“ je dost a dost. Chtěl jsem dát alespoň něco za snahu, ale za scény s ženskými, které už tak pomalé tempo ještě více zdržely a byly pro děj samotný naprosto zbytečné, nedám ani fňuk. 2013072410248bts.NovaCinema///Souhlas, jen dodám, že jsem se podruhé nudil tak, že jsem skoro přestal sledovat děj, tudíž mi asi něco sem tam uniklo. Je to prostě kravina. 20150220209203/9258 ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Akcnejsi nez vetsina filmu od Spencera a Hilla ale bitky se omezili na 3 facky a 2 pesti a to je vse pratele. Je videt ze hlavni duo uz ma trochu problemy s artrozou a tak uz se nedockame genialne zkoordinovanych rvacek na ktery sme byli zvykli ale spousty strileni. Jinak je to v pohode filmecek a prijemne to zabavi ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a zábavná kriminální komedie. Prostá, ale vtipná, výborně slouží k odreagování. Agent FBI Doug Bennett alias strážník Jay Donell (solidní Terence Hill) a jeho bývalý parťák Steve Forest alias strážník L A Ray (solidní Bud Spencer) se společně dostávají na odhalení tajemství, které stojí za dávným nedořešeným zločinem. Důvtip, neohroženost, vytrvalost a rozhodnost je dovádí k jejich cíli, odhalení zločinného padoucha a jeho bandy a vítězství spravedlnosti a dobra nad zlem ve slunném městě Miami na Floridě. Z dalších roli: policejní nadřízený Tanney (C. B. Seay), starý známý ústřední dvojice, indiánský hromotluk Charro (William 'Bo' Jim), pomáhající dvojici, zločinec s předělaným obličejem Robert Delman alias Ralph Duran (Ken Ceresne), vytoužený cíl hledání dvojice, informátorka Irene (Jackie Castellano), do které se rychle zakouká Doug, řidička kamionu Anabella (Rhonda S. Lundstead), fascinovaná silákem Stevem, a hoteliér Pancho (Buffy Dee). Jednoduché, zábavné, přispívající ke zlepšení nálady. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tahle legendární dvojka má na svém kontě mnohem lepší kousky, než jsou Superpolicajti z Miami. Možná je to i tím, že jsem film viděl v dabingu a Soběslav Sejk tam daboval minimálně 6 postav, takže to jsem kolikrát tápal, kdo je kdo. Dabing nebrat, tohle byla náhoda, že jsem film viděl zrovna v televizi, takže si ho dám v původním znění a možná hodnocení o hvězdu posunu výš. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno