Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oblíbený film z dětství. Nespočet hlášek, dobře vymyšlený scénář (hlavně pokud je divákovi 10 let), kultovní dvojice - to mi stačí ke štěstí. Aktualizace 30.01.2019: Tenhle film pořád funguje! Což se o všech filmech téhle dvojice fakt říct nedá. Film jsem viděl na VHS a v televizi fakt hodněkrát, ale naposledy snad před 10 lety, tak jsem si ho teď pustil znovu, no a pořád ještě mě dokáže pobavit!! Má snad James Bond někdy dovolenou?? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto klasická šablona, kde se duo střetne na začátku v hospodě (kterou vymlátí) a přes původní nesympatie jsou okolnostmi donuceni, aby mezi nimi vzniklo přátelství a dávali do držky všemu, co se kolem zrovna pohne. Úroveň jednotlivých dílů je poté dána kvalitou příběhu a jednotlivých vedlejších postav. Tentokrát zafungovaly oba tyto faktory skvěle a dost jsem se bavil v rámci této šílené italské komedie. Dost mě bavily i vtipné odkazy na bondovky a spousta agentských vychytávek. Hrdinům to v roli nechtěných špiónů velmi slušelo. Velmi vtipný díl, který mohu jen doporučit, pokud hledáte naprosto nenáročnou oddechovou komedii. Slabší 4 kousky. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná nostalgická záležitost z mládí, jenže když od té nostalgie podobně jako u Dvou nosáčů odhlédnu, nic zajímavého na filmu nenacházím. Jeden z důkazů, že italský humor prostě nemusím, zvláště, když ho tvoří takové prvky jako rvačky a občasný příklon k záchodovým či sexuálním narážkám. A Terrence Hill je prostě příšerný. Paradoxní je, že k tomuto filmu vyrobila ČT kvalitní dabing, zatímco jiné filmy či seriály převodem do češtiny utrpěly. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Agent 007 se kdesi zdržel, takže ho dík nepravděpodobné záměně musí zastoupit výtržníci Spencer a Hill. Zdá se, že stojí proti zločinecké organizaci, s níž si nezadá ani Spectre. Fabule je tak roztomile pitomoučce načrtnutá, až si zaslouží slitovné odpuštění. Tady se nehraje s plány v plánech, tady se jednoduchými, nesmyslnými můstky postrkuje děj od mlátičky k mlátičce přes honičku zase k mlátičce. Hill a Spencer "hrají" tresť svých letitých kreací - nemá smysl, aby se jejich postavy jmenovaly jinak než oni. Taková hloupost, až je mi skorem milejší než bondovky, které usilují o sofistikovanost. Většinou ji nezískávají, ale přichází o smysl pro humor. Ten je tady přítomen, byť povětšinou na úrovni facek. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)

Reklama

Reklama