Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (173)

Othello 

všechny recenze uživatele

Takovej ten typ filmu, kterej vysvětluje jak prachy, kurvy a fet tě ke štěstí nedokopou. Pochopitelně snímaný z pozice člověka, který nemá o prachy, kurvy a fet nouzi. Jako nostalgická sentimentální sázka na jistotu je to napadnutelný ze všech směrů, a to zejména pasáže, kdy protagonista žehlí svůj posranej život tim, že někomu koupí něco hrozně drahýho nebo alespoň haldu hraček či tak něco. Logicky první z vyprávěcích zlomů nastane tím, že mu dojdou prachy, což je buď záměrný prostředník na klasickou hodnotovou stavbu melodramat nebo nesvéprávnost tvůrců, kterou však výborně zašívá salónní Al Pacino, jehož rozlítané charisma bohatýho blbečka za mikrofonem jsem mu prostě žral. Jo a některý dialogy jsou super. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Al Pacino poprvé jako štědrý hodný dědeček, který opustí svou hvězdnou pěveckou kariéru (plnou drog a alkoholu) a nevěrnou, mladičkou milenku, aby navštívil svého "ztraceného" syna a jeho rodinu. Příjemná podívaná, která hlavně díky Alovi, dokáže zahřát u srdce. Jen zde není nic co by si divák zapamatoval. ()

Reklama

PP66 

všechny recenze uživatele

"Kráčím na slepo a hledám jasný cíl... Nedívej se zpět, nedívej se zpět, nedívej se dolů..." >Životňáky< mám rád a tenhle se opravdu povedl. Můj milovanej Al chytil druhej dech, nechyběl humor, nechyběly slzy, nechyběla moudrost, nechyběla ta dobrá umanutost, nechyběla pointa... Je čas dělat dobré věci... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tak trochu všedná nuda s jediným výrazným prvkom - hereckým pardálom, s ktorého postavou ale nejde moc sympatizovať a cool môže pripadať iba tým pendrekovým dámam v prvej rade na jeho koncerte. Pacino čoby egoistický bohém si na nemladé kolená hľadá cestu k odcudzenému synovi, ako to pred ním v X filmoch robilo Y podobných postáv. A popri tom sa snaží zlanáriť na večeru nedostupnú Anette Bening, ale nie tak zábavne a šarmantne, ako sa o to onehdy pokúšal Jack s Helen. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Al Pacino už je prostě tak vyzrálým hercem, že vás strhne svým skvělým výkonem. Pravda, ještě o něco víc vyniká Christopher Plummer, který je neskutečně vitální i na svůj věk, ale hlavně skvěle hraje. Příběh je lidský, dojemný a ukazuje lidské stránky, které nejsou vždy pěkné. Ale rozhodně patří k životu. Místy přeslazené, ale nikdy ne úplně přes míru. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být původně natočen pod společností Warner Bros. s tím, že by hlavní roli ztvárnil Steve Carell. (Dio_Padre)
  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)

Reklama

Reklama