Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál - mnoho scén vyloženě volá po nějaké pointě, ale nedočkáme se jí, scénář je prostě trestuhodně odfláknutý. Tak třeba scéna s Christopherem Lloydem - úžasný cameo, ale k dokonalosti mu chyběla nějaká tečka. Pár povedený vtipů se naštěstí najde, super je brutální running joke s neustálými smrtelnými nehodami a funguje i ta romantika. Celkově špičkově natočený western, krásná kamera, výprava, hudba...vystříhat těch několik trapnětrapných fekálních scén a byla by to fakt příjemná komedie. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Neměl by jsi řídit koně, když jsi takhle opilý ! '' ----- Poslední dobou je o pořádné komedie nouze. Tahle sice nepatří k těm novějším, přesto zase není tak stará abych od doby jejího vzniku viděl přehršel komediálních snímků u kterých bych se celou dobu minimálně spokojeně tlemil. MacFarlanemu se to skvěle podařilo. U tohohle filmu zapomeňte na všechno co jste doposud o Divokém západu slyšeli nebo četli. Tady uvidíte jeho pravou tvář v celé své jednoduché pravdě a tou je skutečnost, že tam můžete kdykoliv a kdekoliv zhynout jakoukoliv smrtí. A umírá se i na poutích! Všichni herci mi moc sedli a samozřejmě největší radost jsem měl z bohyně Charlize. Ačkoliv jí bídák čas sem tam nadělil už nějakou tu vrásku, přesto je to pořád ta kočka z Listopadové romance nebo Pravidel moštárny. Od těch časů je to moje nejmilejší a nejkrásnější herečka. Proto mně její účast na téhle hodně netradiční záležitosti dost potěšila. Co bych za to dal kdyby se mnou v prérii týden cvičila střelbu ! :-). Je fajn vidět , že i Amanda Seyfried si umí ze sebe dělat srandu a to samé platí o Neesonovi ! Trochu mrzí ta nevyváženost velmi vtipných a inteligentních dialogů a ta fekální stránka. Ještě bych uznal to duelové použití stetsonů, ale ty penisy ovcí... No.. I tak si celkové hodnocení nenechám tímto zkazit a já osobně dávám za 5 kvítků kopretin. Kam, to jistě víte! :-) * * * * * ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podobně stupidní humor mám hrozně rád. Zdejší humor je založen na absolutním zesměšňování všeho, co dělá westerny tak krásné. Obsazení rolí je fantastické, a dokonce mi nevadil ani sám režisér, který je přesto s velkým náskokem ze všech herců tím nejhorším. Bránice mi vesele poskakovala především v první polovině filmu. V té druhé následuje to horší. Třeba romantická 10 minutovka, která se musela dostat do filmu obrovským nedopatřením, protože tam prostě nepatří. Každopádně, moc rád se Sethem MacFarlanem nechám pozvat na jeho další počin, protože si spolu rozumíme a kdybych byl taky gay, tak bychom se mohli spolu zaregistrovat. Film je vhodný úplně pro každého, kdo se nezblázní při pohledu na kakajícího N. P. Harrise(s parádní mustáží), který si odlehčuje do zapůjčeného klobouku před zraky celého městečka. Ale takových scének je k vidění vážně jenom pár. Většina vtipů je o trošku lepších. Čtyřhvězdová zábava. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Ten chlap je nejlepší střelec široko daleko. Oproti němu vypadám, že mám Parkinsona.“ – „A to je co?“ – „To je jen další záhadný způsob, kterým nám Bůh ukazuje, že nás miluje.“ Před projekcí jsem měl strach z jednoduchého, vulgárního a především fekálního humoru (nic proti nim, pokud jsou použity rozumným způsobem a v regulované míře). Faktem je, že všechny 3 typy jsou ve filmu přítomné a v případě třetího zmíněného se tvůrci mohli místy trošku krotit (střevní problémy už byly přehnané). Ale není to nic, co by diváka vyloženě iritovalo, protože snímek na druhou stranu obsahuje i velmi inteligentní humor a spoustu hlášek, a to v takové míře, že jsem se po většinu filmu velmi dobře bavil. Ovšem je to i o tom, jaký má člověk vztah k westernům a parodiím (či jejich spojením). Zdařilý je i casting, který nabízí řadu zajímavých obsazení a z něho vyplývajících svérázných postav, avšak na „ďábelského“ Liama alias Clinche nemá žádná jiná (ovšem odkaz na Návrat do budoucnosti je příjemný). Přesto mě mrzí, že se nepodařilo naplnit jednoznačně 5* potenciál filmu, takhle to je „jen“ na slušné 4*. „Nemá ona sex s asi tak 10 chlapama každý den v bordelu?“ – „Ano, když má kratší směnu.“ – „Ale vy jste spolu ještě nespali.“ – „Ne, Ruth chce počkat až po svatbě. Je to křesťanka, stejně jako já. Chceme se pro sebe šetřit pro svatební noc.“ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mkfrlejn, kujón jeden, konečně překročil svůj stín a vymedvídkoval dokonalé humory. Abych zabránil dalším exotickým müslitelům v kurvení zdejšího hodnocení, vymyslel jsem jednoduchý test, který determinuje, zdalipak jste už zralí na tento typ laskavé lekrace nebo byste se měli nadále syndromaticky hihňat výhradně u romantických kokomédií s Dženyfer Anyston a opěvovat tu hnisavé, debilní taškařice Setha Rogena. Tak, zamyslete se nyní krátce nad pojmem „mastné krámy“. Pokud jste se zasekli pouze u uzenářského řetězce, pak jste nepochybně přesně tím prudérním sebestředným kokotem, za nějž vás okolí právem považuje, a nepomůže vám, ani kdybyste si na spánek přiložili všeléčivou sojku a nechali si proklovat lalok. Vy raději zůstaňte ve svém upjatém a bigotním světě a místo tohoto si raději počkejte, Až vyjde měsíc nebo jiná „duchaplná“ smaženice, při které si intelechtuálně poprskáte fiží. No a my, ostatní, co jsme se s kamennou tváří v pohodě dopracovali až k olejovité menstruaci, zapomeneme jen na okamžik, kdy Bárny nasral panu Tau do buřinky, směle si zapětkujeme a budeme příjemně naladěni z toho jemného, vytříbeného, milého, něžného a neskonale citlivého humoru, co tak rozkošně pohladí po šulínku každého nenapravitelného romancynika. A „Přilož si na to sojku“ by mělo okamžitě zlidovět. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Albert (Seth MacFarlane) v jedné scéně říká: "Mi La Ku Nis, Mi La Ku Nis," což je v titulcích přeloženo jako "fine, fine". Jedná se o odkaz na herečku Milu Kunis, která je Sethovou dobrou kamarádkou. Zahrála si také ve filmu Méďa (2012) a namluvila hlas Meg Griffinové v seriálu Griffinovi (od r. 1999). Oba projekty jsou dílem Setha MacFarlana. (Dr Lizal)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama