Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nešikovný zloděj Alex Cardo ukradne vzácný meč jednomu bohatému překupníkovi. Prodá jej čínskému gangsterovi Tommymu. Chytnou ho ovšem policisti a zavřou na tři roky do vězení. Zde Alex narazí na mistra Lee, který ho zasvětí do tajů bojového umění s názvem Prázdná dlaň. Po třech letech Carda propustí, je však okamžitě nalezen muži překupníka, kterému byl meč odcizen. Zbraň má nevyčíslitelnou hodnotu, jelikož se dává jako první cena za výtezství v nejuznávanějším bojovém turnaji Kumite. Alex zde musí bojovat, aby meč získal zpět... (matestlust)

(více)

Recenze (43)

Shit 

všechny recenze uživatele

No je to prakticky totožný, až na pár malých obměn, s jedničkou, ale trošku chybí Van Damme, přece jenom Daniel Bernhardt, ač mu ty kopy a řezaní lidí taky celkem jdou, tak to neni ono, ovšem ostatní bojovnící špičkový a většinou soubojů perfektních, ale zamrzí trošku trapáckej hlavní drtič, pořád tam hází stupidní držky a dělá jak moc velkej je borec, ale působí spíš retardovaně než drsně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Krvavý sport 2 už je o dost slabší než dobrá jednička. Jean-Claude Van Damme citelně chybí a Donald Gibb už je tu dobrý leda tak na balení ženské, která se taky přihlásila na turnaj. Sem tam hodí nějakou hlášku, ale to je tak vše. No a náš hlavní hrdina Daniel Bernhardt opravdu moc hereckého talentu nepobral. Jasně, co se týká bojových choreografií, tak ty mu celkem ještě šly, ale nejvíc se mi z celého filmu líbil jeho černý protivník Ron Hall a jeho styl. To hlavní záporák byl citelně slabší než „ksicht“ Bolo Yeung. A ta kaše okolo ohledně vězení, ukradeného meče a mafiánů mě taky zrovna moc nebrala. Nejvíc jsem si užíval souboje různých bojových stylů, však o ty tu taky šlo nejvíce. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Bernhardt si evidentně okoukal gesta a mimiku páně Van Damma a minimálně v ringu se o ně pokouší seč mu síly stačí. Kupodivu nepůsobí nijak trapně, protože kopat rozhodně umí, možná i líp než jeho vzor. Turnaj Kumite je opět ozdobou a páteří celého filmu, bohužel už však nepůsobí tak okázale a bohatě jako v jedničce, znovu se však dočkáme vcelku zajímavých soubojů i různorodých bojových stylů. Samotný Bernhardt a jeho bojové umění je pak (téměř) pastvou pro oči. Slabinou je určitě postava "moudrého" učitele Suna v podání směšného Jamese Honga, který vystupuje i jako vypravěč. Vypravěčské vstupy do děje ( starý Sun a skupinka napjatě poslouchajících fakanů) jsou pak na celém filmu úplně nejhorší a nebýt jich dám vyšší hodnocení. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Bezva arénovka. Nečekal jsem, že by to mohlo být dobré a mýlil jsem se. Je to fajn občas se splést :-D Soubojů je spousta, některé vydařené, jiné méně, ale jako celek to funguje, ani chvilku to nenudí a herecké obsazení je sympatické. Daniel je za JCVD úctyhodná náhrada a vrátil Donald Gibb mě osobně potěšilo. Záporák v pohodě i když samo Chong Li v podání Bola je Chong Li, ale to snad nečekal nikdo, že by se objevil lepší záporák než v jedničce. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Taký divný dej..začiatok ani nepostrehnete, len vidíte ako sa frajer dostal do basy.Tam sa naučí ovladať to svoje ČI, či čo to vlastne je a zrazu dokaže na diaľku jedným úderom ruky roztrhnúť pomaly aj balvan.Víde z chládku ani neviete ako..sú tam akoby nelogické trhliny v scénari.Základným pilierom filmu sú bitky v súťaži.Tie ma vždy bavili.. ak som nebol jej účastník... ináč by to bol skoro odpad. cz dabing ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Philip Tan, který si zahrál Johna. posloužil tvůrcům také jako choreograf bojového umění. (KucC)
  • Donald Gibb, který hrál Raye Jacksona, je jediný, který hrál v původním filmu a následně i v pokračování. (KucC)

Reklama

Reklama