Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Wolta

Wolta (hodnocení, recenze)

Rychleji

Proto mě to překvapilo. Já čekala, že to tady budu mít nízké hodnocení, ale ne takhle rychle. Co si budeme nalhávat, fanoušků, který nebudou váhat s pěti hvězdičkama určitě bude taky dost.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Všetci muži na tom boli a už čakajú intímny balíček plný bičov a neviem akých lán a podobne :D ... aspoň tento film dokazuje to, že moderná žena sa rada dáva do submisívnej polohy napriek tomu, že chce vyzerať silná :D teda submisívna poloha sa zapína len pre niekoho koho miluje pred ostatnými je to nebezpečná killerka :D.

Wolta

Wolta (hodnocení, recenze)

Kincl

Jo, tomu věřim. Fanoušci 50 odstínů můžou být asi docela od rány :) Ale ty aspoň brání něco co maji rádi, tak se to snaží chránit a obhájit si to. Proč se do nich zbytečně navážet. Když je to baví, ať si to klidně čtou a jdou na to do kina. Nemusí mě to trápit.

anaad

anaad (hodnocení, recenze)

Tedy kniha je strašná, nebyla jsem schopná ji dočíst ani do strany 100 (a to jsem opravdu slušný knihomol), tak jsem si říkala, co za film podle ní mohli natočit. A k mému překvapení byly prakticky všechny první komentáře od mužů. To opravdu všichni tito muži byli na půlnoční premiéře?

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Kincl

No většinou říct na veřejnosti že je "50sof" blbost znamená nálet hloupějších holčin (možná odsud ten předpoklad cílové skupiny a házení do pytle)... S filmem se to začalo obracet, protože toho začalo být všude plno.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Wolta

Taky jsem čekal že to při předpremiéře naskáče na 72%-80% a pak se bude snižovat na 38%-59%

na příspěvěk reagoval Wolta

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Ne, opravdu? Takže v těch 2 - 3 minutách máš analýzu mého hodnocení (>900 filmů)? A všechny jsou "maximálně" subjektivní? ... asi jsme se sem registrovali každý s jiným cílem

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Hees

Však samozřejmě mluvím jen o lidech, kteří na filmu byli :D.

Je jasné, že lidé kteří to neviděli by to hodnotit neměli. Jen jsem reagoval na to shrnutí "A ovplyvnenie tým, že sa jej to páči je jej vec tým to nezmeníš a určite má na to väčšie právo ako niekto kto si to ani nešiel pozrieť, alebo niekto kto tam išiel aby napísal nenávistný komentár k tomu, alebo niekto kto už dopredu vedel ako má hodnotiť a nechcel na tom nájsť aspoň nejaké klady." Nic víc :). Slovo právo jsem taky použil jako citaci, protože slovo, které by vystihovalo o co se jedná jsem nějak.. nenalezl :D

na příspěvěk reagoval Hees

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

psychous3

No napsal jsi, že "každý by měl ovšem hodnotit aspoň do jisté míry subjektivně", akorátže oni tak nějak všichni hodnotí do maximální míry subjektivně, včetně tebe :)

na příspěvěk reagoval psychous3

Wolta

Wolta (hodnocení, recenze)

psychous3

Ale né, já chápu, že tomu někdo dá odpad. Mě spíš mrzí, že když už se jim to nelíbí, tak to nemůžou napsat slušně a musí kopat do každýho komu se to líbí. Pochopila bych, že na to půjdeš s očekáváním, zjistíš že je to blbost a tak tomu dáš nízký hodnocení. To beru. Jenže spousta těch lidí tam jde s vědomím , že se jim to líbit nebude. Proč tam teda jdou pokud doopravdy nemusí? Nebo dají odpad a ani to neviděli. Spíš bych čekala, že to bude začínat třeba na 60% od skalních fanoušků a fanatiků a pak to bude postupně klesat dolů...

na příspěvěk reagoval Kincl, Rychleji

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Hees

no ta hrstka lidí co to viděla skutečně byla opůlnoci, protože to je předpremiéra a teprv dnes večer je premiéra :)

 

O to vtipnější je myslet si, že z té hordy odpadářů to skutečně někdo viděl, protože obvykle lidé jednoduše nestojí fronty na něco, co je nezajímá, a ještě ke všemu opůlnoci :)

na příspěvěk reagoval Hees

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Rychleji

Jeho názor je rovnocenný však v tom sa ani nehádam. Píšem len to, že to tu je neadekvátne ohodnotené tými čo to nevideli a dajú odpad a to sa zmeniť nedá pretože opačný tábor na ten film ide a teda má legitímne právo ohodnotiť ako chce čo majú aj tí druhý aby si sa toho nechytil, že ten čo nevidel nemá právo :D.

na příspěvěk reagoval Rychleji

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Ó áno, velký vředák se nám přiživil na dětičkách objevujíc ČSFD jako panna první vlhnutí a mega pribináček zase mohutně všemu rozumí v diskuzích.Z ČSFD se stává uživatelská žumpa. 

na příspěvěk reagoval dateldlask

Uživatel korbitch22 smazal svůj příspěvek.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Som zachytil na facebooku dievča čo bolo na predpremiére a dnes ide znova. Aj keď na tom lístku mala 0:01 zakúpený lístok 12.2.2015 čo je divné asi bola nejaká nočná predpremiéra :D.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Hees

Pokud to ten člověk viděl a potom ohodnotil, tak je vyrovnaný s kýmkoli jiným ať hlasuje jakkoli.
Jak jsem řekl, pokud tam jde někdo s tím, že je to špatné a odejde s tím, že to špatné bylo (i když to třeba zase nebyla kdovíjaká katastrofa) je naprosto rovnocenný komukoli, kdo tam šel s tím, že to bude supr a odchází s tím, že to bylo supr (i když film "třeba zase nebyl kdovíjaká katastrofa"). Je to úplně stejný..

na příspěvěk reagoval Hees

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Nou, takhlě to není, každý by měl ovšem hodnotit aspoň do jisté míry subjektivně, ale pokud tak činí, měl by to nakonec zkrouhnout dávkou objektivity - a tu druhou část 90% lidí odsud vynechává... (a samozřejmě to někdy dělám taky ;) )

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Uživatel korbitch22 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama