Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katie Kampenfelt (Britt Robertson) je i napriek svojmu mladučkému veku komplikované dievča, ktoré si prešlo cez veľa problémov a preto potrebuje oporný bod, pilier, o ktorý sa oprie. Práve ním sa stane myšlienka začať písať svoj vlastný blog, v ktorom ukrýva celú svoju sexuálnu skúsenosť, a to predovšetkým so staršími mužmi. Avšak anonymita jej blogu sa začína pomaličky narúšať a Katie zisťuje, že jej temná minulosť sa stáva viac a viac obnaženou a zraniteľnou voči okolitému vonkajšiemu svetu... (sochoking)

(více)

Recenze (24)

Morholt 

všechny recenze uživatele

A teď vážně. Co je na buchtě, která letí na starší chlapy a zahejbá s nima svýmu klukovi, tak strašně mysteriózního? Co je na příběhu holky, řešící klasický teenagerovský záležitosti, thrillerovýho? Zahraný dobře od všech zúčastněných a Britt Robertson byla dokonce skvělá, ale obsahově patří Ask Me Anything do žebříčku nejzbytečnějších filmů posledních let. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá dráma o jednom dospievajúcom dievčati okolo ktorej sa točí kopa väčšinou starších chlapov s ktorými sa ona rada zapletie. Trochu netypicky zvolená hlavná hrdinka Katie , ktorá je zmätená a ešte sa len hľadá bude veľa ľudom nesympatická. Ale nič zlé nevyvedie, tak nevidím dôvod ju nenávidieť. Herecké obsadenie je celkom hviezdne. Z vedľajších úloh ma najviac zaujal Robert Patrick ako otec Katie a Martin Sheen ako človek s temnou minulosťou. Celkovo je to taký priemerný film, ale vôbec sa mi nepáčil netypický otvorený záver, takže je na divákovi, aby si ho vysvetlil jak chce. 5/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film, který je ve skutečnosti dlouhým shotem o tom, že se hledá jedna dívka, která se ztratila. Ten shot je moc dlouhý, ale na to, jak je dlouhý, tak v podstatě nic neřekne. O dívce se toho dovíme hodně, ale stejně jako její rodiče, ani my na konci nebudeme vědět, proč vlastně odešla. Její postava je zajímavá, ale skutečnost, že zde chybí jakýkoli závěr, i kdyby měl být fabulovaný - a většina toho stejně fabulována je - tomu hodně ubližuje. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Roztekanosť, psychická labilita, povrchnosť, strata zmyslu života, výrazná prevaha emócií nad rozumom - to je charakteristika dnešných (nielen) mladých ľudí. Pred týmto filmom som pozeral tento. Dnešní young adults by sa na mieste tých ľudí z roku 1945 proste psychicky zložili. Staršia generácia zasa úspešne lpie na ilúzii, že ešte nejaké rebríčky hodnôt má. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Katie dostala od jedného z nespočetnej rady svojich milencov lístok na ktorom bolo napísane desať rád. Nebudem ich sem písať všetky. (ak ich chcete všetky, tak si pozrite film) ale dám sem tie z ktorými viac menej súhlasím, respektíve také ktoré pociťujem na sebe ... "Začtvrté: Každý člověk je rozporuplný. Někteří to umí skrývat lépe, než ostatní. Zašesté: Pokud člověk nemá strach, že bude přistižen, klidně se zachová jako primitiv. "Za osmé: Čím jsi starší, tím rychleji čas ubíhá, a najednou měsíc se překlene jako jeden den. Inak dačo je asi pravda na tom, že každý z nás si nesie svoj kríž. Katie si vzala veľmi ťažký a veľa krát pod ním spadla. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama