Reklama

Reklama

Resident Evil: Poslední kapitola

  • Německo Resident Evil: The Final Chapter (více)
Trailer 3
Německo / Austrálie / Kanada / Francie / Velká Británie / USA / Jihoafrická republika / Japonsko, 2016, 107 min (Alternativní 99 min)

Film přímo navazuje na události snímku Resident Evil: Odveta. Alice (Milla Jovovich) jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva. Nyní se Alice musí vrátit tam, kde celá katastrofa začala - do podzemního komplexu Hive v Raccoon City, kde společnost Umbrella Corporation hromadí své síly a chystá finální útok proti posledním hrstkám lidí, kterým se apokalypsu dosud podařilo přežít. (Falcon)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

st.ranger

Tak pořád tady jsou ty CGI filmy... Byť ty mi přijdou jako ještě větší kentus :-)

Ale mě série s Alice baví, i když je to blbé a pár dílů to už přesluhuje :-)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Doufám, že po tomhle dojde k restartu/rebootu, bez Alice a něco, o čem se dá říct, že je Resident Evil, po prvním díle se z toho stala hrozná stupidita.

na příspěvěk reagoval Mukade, Pítrs85

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Viděl jsem všechny díly, ale nezemřel ten jeden herec už ve třetím díle a tady s Alice zas bojuje :) Navíc furt moc nechápu proč by Umbrella chtěla nakazit celý Svět :D vždyť v té jejich radě je tak 10 lidí to chtějí žít osamoceně? :) :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Sykii smazal svůj příspěvek.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

mohla si aspon trosku prifouknout prsa.. :-( nakonec :D

na příspěvěk reagoval Sykii

Sykii

Sykii (hodnocení, recenze)

Režisér trval na tom že to bude poslední díl i když jednou zažertoval a řekl uděláme ještě Poslední Kapitolu ... Part 2. :D

na příspěvěk reagoval osmelik151

Sykii

Sykii (hodnocení, recenze)

Přidal jsem pár nezajímavých zajímavostí, kdyby to někoho zajímalo :)

Podělte se přidejte taky něco jestli něco máte do sekce zajímavosti rád si počtu :)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Steewe

Steewe (hodnocení, recenze)

Zdravím, možná se to už zde psalo, ale neví náhodou někdo jestli bude kolekce všech filmů ? :)

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

cim vice mrtvol, cim vice krve, cim vice strev, cim vice amputaci, tim lepe.. doufam ze ten film nebude met nakej zbytecnej dej, ci nakou romantickou zapletku, ale bude to jen cista reznicina, tak jak pc hra. pac tenhle film se preci inspiruje pc hrou. a doufam ze to dopadne spatne, ale to uz bych chtel asik trochu moc, pac blbej hollywood toci posledni dobou jen filmy, co dopadaj dobre. proc?

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, Martin741

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

Lacike

Kdyby tak vypadal už první díl, tak bych si koupil letenku do jůesej a Andersona ubil palicí. Dneska už bych byl venku z lochu. Uhrál bych to na schizofrenii, nebo tak něco.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Resident Evil čeká 6 dalších filmů

Resident Evil čeká 6 dalších filmů

25.05.2017

Zatímco v Hollywoodu finančně selhává jedna herní adaptace za druhou (Need for Speed, Warcraft, Assassin's Creed...), Resident Evil to letos s klidem dotáhnul k šestému dílu. Paul W. S. Anderson ho… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Underworld čeká reboot

Underworld čeká reboot

28.08.2014

Upíří série Underworld začala v roce 2003 a o devět let později to dopracovala ke čtvrtému dílu, který vydělal 160 milionů dolarů. To bylo jasné znamení, že válka upírů s vlkodlaky pořád láká do kin… (více)

Jovovich prchá před teroristy a ex-Bondem

Jovovich prchá před teroristy a ex-Bondem

10.10.2013

Netěšte se, neznamená to, že další Resident Evil nebude. Bude, šestka se připravuje a její premiéra je stanovena už na podzim příštího roku. Milla ale nezahálí a po právě natáčených Expendables 3 a… (více)

Reklama

Reklama