Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zafungovalo to na mne hned od začátku, zajímavě napsané rozporuplné postavy i hutná atmosféra lží, prostě řečeno měla jsem naladěno.. Mýma očima jedna z nejlepších kriminálek, co jsem kdy viděla a ten naprosto nepředvídatelný vývoj mě moc bavil, filmová překvapení mám ráda a já neměla vůbec tucha, jak to celé dopadne.. Herecký ansámbl výborný, všichni ve svých rolí uvěřitelní, natočené je to skvostně, příběh strhující a finále bere dech.. Král je mrtev, ať žije král! ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Thriller o mafii jak má být. Úžasná zápletka, která je duchaplně složitá, ale není překombinovaná. Korejci tyhle filmy prostě umí. Spoiler: trochu mi film připomínal našeho Andreje, který taky zprvu dle legality (i trochu za legalitou v případě Mrázka) odrovnává jednoho kmotra/konkurenta za druhým ve jménu dobra a obchodu, až nakonec sám usedne na trůn Kmotra a stane se králem podsvětí. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Svěží mafiánská vyvražďovačka, tentokrát z Koreje. Z té jižní pochopitelně. Napínavá, záživná, syrová, příjemně temná, prostě sexy. A s docela netradičním koncem, na který by hollywoodští, spoutaní jejich moralizujícími, státotvornými, rádoby výchovnými mantinely, nejspíš neměli koule. Oceňuju, že se tvůrci vyhnuli černobílení a žádná z hlavních postav filmu není úplně kladná, nebo úplně záporná (nepočítám samozřejmě šablonovité neutrální postavy s nulovým vlivem na děj, jako například těhotnou manželku). Třeba největší hajzl z celého filmu byl podle mě sekční šéf Kang, tedy policajt. Opravdu bezohledný samolibý kurva chlap. A abych se předvedl, jak umím skvěle kopírovat korejská jména, zmíním se i o dalších postavách. Lee Ja-sung mě svým xichtem celou dobu dost iritoval, pořád mi připomínal nějakou reálněsocialistickou kreaturu z nějakého sračkového Dietlova seriálu, takového toho uvědomělého slizáka, které hrál s oblibou Satoranský. Ta hnusná fízlovština z něj páchla na míli daleko. Ale v posledních záběrech jsem ho vzal na milost. Jung Chung byl zajímavější týpek, ale na můj vkus hodně velký kašpar a hodně nepravděpodobná, vyumělkovaná figurka. Takže mým největším oblíbencem byl zákonitě Lee Joong-gu, nemilosrdný drsňák s tvrdým pohledem a zabijáckým úsměvem, ryzí gangster každým coulem, zkrátka príma sympatický kluk, kterému jsem celou dobu fandil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kujme pikle, pikle kujme, snad se pikle s piklí ujme... Události několika mála dní před volbou nástupce zesnulého mafiánského bosse, kdy se každý snaží získat co nejvíce vlivu. Svoje želízka v ohni má policie i jednotlivé frakce vně mafie. Spěje to celé sice neodvratně k očekávanému závěru, ale jde o to jakou cestou se k němu (do)jde. A tady se naštěstí kráčí po stylové a řádně zamotané stezce, která nezná kompromisů či slitování. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu koukatelný film z východu, kde se jen nekuňká, nemáchá rukama, nekope, nestřílí, ale pokouší se o zápletku jak ve kvalitnějších, záživnějších thrillerech "ámerické" produkce. Tady se to celkem daří a zahrané je to dobře. Málokdy se totiž stává, že v těchto snímcích rozeznám jednotlivé postavy/charaktery - oni jsou jeden jako druhý - ne, nejsem rasista, jen po této stránce nemám cvičené oko. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama