Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Výsledný efekt filmu je nedochutený. Hrdinkou je veľkomestká baba s istými ambíciami, lesbička, ktorá ma problémy s matkou. Partnerské a príbuzenské vzťahy sú nepodoťahované, ale to už je pri takýchto dielach častým javom. Dôvod jej najvážnejších problémov bol nedomyslený. Pokojne mohol mať mysteriózny podtext alebo nerealistický základ. Veď akáže pohlavná choroba sa takto prejaví? ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Mladá lesba sa nakazí pohlavnou chorobou a začne sa pomaly rozpadávať. A to nielen fyzický ale aj psychicky. Zhruba prvá polovica filmu je správne nechutná a je to poctivý splatter horor jak sa patrí. V druhej polovici (ako to už tak vo väčšine nových hororov býva) však tempo filmu začne upadávať, pôvodná hustá atmosféra sa stratí a z filmu sa nakoniec stane tuctová vyvražďovačka so zombie pointou. Film zrážajú k podpriemeru aj nesympatické postavy ako napríklad vymletá matka hlavnej hrdinky, ktorá si myslí, že jej dcéra fetuje, pritom je očividné, že jej problémy sú ďaleko horšieho rázu. Z postáv je tu ale vyložene nechutná postava priateľky hlavnej hrdinky, ktorá vo filme otvorene vyhlasuje že nenávidí mužov. No aspoň že počas filmu dostane čo proto. K filmu sa dá dodať snad už len, že potenciálnemu divákovi vezme nielen chuť do jedla, ale aj chuť na sex (scénka s červíkmi). Jedno je isté: druhý raz už to vidieť nechcem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, nebudu si na nic hrát a hned z první přiznám, že mě to bavilo. Jeden už ani netuší, kde všude může k tomu zombismu přijít. V dřevních dobách se musel člověk nechat ohryzat, či poškrábat, v iZombie už se to šířilo divně říznutou drogou, a teď aby byl nechráněný jedinec vděčný za syfla nebo HIV. Velice rychle mě napadlo, že půjde zase o nějakou špatně zakamuflovanou agitku ve prospěch všech těch, kteří si už našli v abecedě svou kapitálku, ale naštěstí se ukázalo, že byl snímek jen zábavnou hovadinkou bez postranních úmyslů. Najarra Townsend pro mě byla i přes svou ušatost jedním z mála světlých bodů ve filmu The Stylist (2020) a i tentokrát mocně přispěla k tomu že jsem si snímek tak užil. Chvíli jsem sice váhal nad tím, jestli šlo opravdu o horor, pak jsem se ale zkusil vžít do hlavní postavy a došlo mi, že to rozhodně horor byl. / Poučení: Sluneční brýle už v noci zjevně nenosí jen pozéři a Terminátor. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Napínavá kvalitka o dvou naprosto debilních zvratech, které mě naprosto odradily, ten v úplném závěru si sám nasadil korunu. Jinak ale příjemná depka se všema ingrediencema, co mi nahání hrůzu, to jest zuby a nehty. Taky zářnej příklad toho, že ne vždy se hezká holka napatlá, aby byla ještě víc šik, ale dá se to i obráceně (ačkoli je fakt, že znám dost takovejch, co to dělaj úplně obráceně i v reálu). A zase si jednou budu muset promyslet, jak si to moje pivínko s flaškou becherovky ohlídat tak, aby mi tam někdo náhodou něco nemrd. Doslova. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Psycho dráma o lesbickej primadone, ktorá si jedného večera zasúloží s neznámym cudzincom a ostane nakazená vo veľkom štýle. Takže sa postupne psychicky i fyzicky rozpadá, devastuje a samozrejme sa pomaly až do konca tvári, že o nič nejde, aby sa chudák divák náhodou nedočkal niečoho prekvapivého. Mierne pripomínajúc napr. nedávny "Thanatomorphose", mi to prišlo síce o dosť lepšie natočené, ale celkovo to mohlo byť určite aj zaujímavejšie. Na jedno pozretie ok. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama