Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (511)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud je to opravdu poslední lovec čarodějnic a konec neměl vypadat jako nástřel na pokračování, tak teda dvě hvězdičky tomu dám. Vine Vine... jeden by se až zeptal quo vadis (???), ale protože by komenty neměly obsahovat sprostá slova... Zůstaňme tedy u toho, že do čarodějnického baru bych fakt ráda zašla a Elijahu Dřevákovi musí šibat v každém filmu, jinak by to nebylo ono. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakmile začne film vysvětlovat, místo aby ukazoval, je to průšvih. A tady se vysvětluje téměř dvě třetiny filmu. Hrdinové vysvětlují sobě navzájem, co jsou to čarodějnice, co čarodějnický řád, jaká jsou pravidla mírového soužití s čarodějnicemi…. Prostě vysvětlují a vysvětlují, místo aby to zahráli, takže si připadáte jak na doučování pro hodně pomalé děti. Na konci je drobnější akce s jednou opelichanou čarodějnicí a jedním strážcem podsvětí, který připomíná vykotlanou vrbu na nožičkách, ale i ta akce je nepřehledná a bez nápadu. Ne, tohle není zábava, ale tortura připomínající čtvrteční odpolední hodiny na základce. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Poslední lovec čarodějnic je průměrně natočená fantasy jednohubka prošpikovaná skrz naskrz akcí a všelijakými kouzly, která těží zejména ze sympatického hereckého obsazení, které vyvažuje jednoduchost scénáře, ve kterém je cítit klišé na sto honů. Jeden z kvanta filmů na jedno zhlédnutí, který neohromí ani neurazí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Člověk si říká, že by to mohlo být vcelku solidní akční fantasy říznuté ponurou až lehce líznutou hororovou atmosférou. No to jsem si mohl myslet asi jenom já a proto také odcházím dost zklamán. S hororem si potykal leda tak začátek, který se docela povedl, ale potom už to zabředlo do průměrného akčního bijáku s místy dobrými speciálními efekty – všechny ty barvičky a kouzla, ale příběhově to stálo celkem za hovno. Solomon Kane křížený s Bladeam ovšem jejich dosti chudý příbuzný, okořeněný o zestárlého Froda, autíčko z Rychle a zběsile, docela pěknou snovou čarodějku, kupou nudy a já jen doufám, že se tohle nikdy pokračování nedočká. Podprůměrná podívaná, které nakonec tu třetí hvězdu dám se zavřenýma očima jen kvůli Rose Leslie. 40-50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║Tržby USA $27,367,660║Tržby Celosvetovo $146,936,910▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,964,979 ║ Tržby za predaj DVD v USA  $10,965,916║ toto má skôr bližšie k tuctovej video produkcii než k filmu čo má strhnúť v kine, jednoduchý scenár z jednoduchou zápletkou si veru nevystačí, Vin Diesel na oko snaživý ale dohromady tu nemá čo hrať, ani jeho odfrky tu nemajú váhu, akcia jak by dal a ešte keď sa pridá rýchli strih škoda hovoriť neviete kto s kým sa cápe, oproti tomuto je Van Helsing alebo aj taký Kazateľ skvost /videl v kine: 40%/ ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • V 79. minúte filmu, keď vstúpia do kostola Kaulder (Vin Diesel) spolu s Chloe (Rose Leslie) a Dolanom (Elijah Wood), má Chloe rozpustené vlasy. Nasleduje strih a vlasy má zopnuté. (Jayem)
  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama