Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     Vyzerá to tak, že séria "Cililing" sa  pre mňa skončila štvrtým dielom, skvelým Tajomstvom krídel (2012). "Pirátska víla" postráda nápad aj vtip, príbeh je nezaujímavý a také sú aj postavy. To krásne kúzlo sa akosi vytratilo a s ním aj akýkoľvek presah a ostala len obnažená infantilita. Zdá sa, že tvorcovia už rezignovali na nejaké umenie a vytvorili len remeselnú povrchnosť zameranú len na malé deti. A tá hudba je príšerná. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Opět skvělá zábava. Příběh se nese jako obvykle ve stejném stylu - víla způsobí průšvih a po celý zbytek filmu ho napravuje. Ovšem tentokrát to nebyl průšvih Tinkerbell, ale sexy Zariny. Pirátské prostředí bylo super a pirátská písnička je vysoce nakažlivá. :-) A ta zápletka s prohozením schopností dokonale pobavila. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pro dívky předškolního věku momentálně jedna z největších srdcovek. Třpytivé a skrz naskrz pozitivní Zvonilce to v kině sluší i tentokrát, takže dospělý doprovod neusne. Milá animace a rytmické songy potěší, nekomplikovaný příběh odsýpá, postavičky jsou sympatické a malé divačky se tak budou vrtět blahem. Když už se objeví nějaká dramatická situace, tvůrci z ní rychle vybruslí, aby to dívky v kinosále unesly. A možná právě to se mi na Zvonilce líbí. Dokáže si diváka získat (především) pozitivní energií, které z těchhle milých vílích slečen srší. Stačí několik dobře míněných experimentů, které se ne úplně povedou, a z vílího ostrova je chaos na druhou. Slečna, která za pohromou stojí, ztrácí post strážkyně vílího prachu, naštve se a o nějakou dobu později už kope na straně pirátů, pro které ukradne zdroj prachu, aby se staly nejmocnějšími piráty široko daleko. Zvonilka a její juchající kamarádky to tak samozřejmě nenechají. Bum bác, nápad následuje jiný, líbivá písnička, nějaké to ponaučení, bum bác. Toť vše. V sérii přibylo na akčnosti, to rozhodně. Vzniká i víc konfliktů (prohození magických schopností nicméně potěší). Kvalitu to nijak nesráží. A to se počítá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $64,867,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,005,586 //počet predaných kusov 636,214Tržby za predaj DVD v USA $17,686,552 //počet predaných kusov 931,953║ aj keď nejakú tu príbehovú úroveň si to udržalo, je to zatiaľ najslabší diel z danej série, na slušný priemer to ale bez problémov dosiahlo /60%/ ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okah, tohle je překvapivě fajn sympatická podívaná, na to, že se jedná o kdovíkolikátý díl video série, která na kinotrh leze tak maximálně v rusákii, Ázerbájdžánu, Mali a ... Ehm, v Čechách.. Co mě asi překvapilo nejvíc je fakt, že přestože rozpočet musí být solidně přiškrcený, počítačová animace vypadá dobře (a když to říkám já, který jinak 3D modely v animácích bez rozpočtů hranic státního dluhu Řecka ze srdce nesnáším, tak už to znamená, že to vážně nepůsobí špatně). A kdo by to byl čuchal, ona i ta banda postpubertálních poletuch nakonec nepůsobí tak otravně. A kdyby to bylo víc laděný do fantasy a mělo to propracovanější příběh, klidně bych vrhal bulvou po dalších dílech. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno