Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Diskuze

Eventyrer

Eventyrer (hodnocení, recenze)

Nemyslím, že by jej to niekedy Clark odpustila, navyše mám dojem, že z Clark v nasledujúcej sérii urobia nerozhodnú. fanúšikovia si viac želajú aby bola s Belamim takže...

na příspěvěk reagoval fandapcd, Sylviiii

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Nebudte furt tak nadržený na Lexu a Clarke, stejně nám neukážou jejich sex

na příspěvěk reagoval Eržik

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Rufete

Rufete (hodnocení, recenze)

Osobně mě nejvíc zajímá cesta nebo cíl Murphyho a potom taky Octavie, Clarke mě zrovna moc nebere. Ale myslím si, že to bude předvídatelné a vydá se za Lexou.

CitySP

CitySP (hodnocení, recenze)

Čekat skoro rok, to bude náročný a docela dlouhá pauza mezi sériema. No, doufám, že Ti co píšou, že by se to mohlo odrazit na kvalitě, budou mít pravdu a seriál bude ještě větší pecka. Jsem zvědavej na tu umělou inteligenci, co objevil Jaha, to je asi největší věc, co mě drží v napětí při tak dlouhým čekání :) 

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

jhr

Jako ja dost doufal v trochu rozvinutejsi romanek mezi Clark a Lexou... Takze bych se nejakemu vasnivemu usmirovani nebranil :-)

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Na jednu stranu je hrozná představa, že máme čekat v podstatě rok, ale na druhou stranu, jak píše tomas.malo, se to třeba odrazí na kvalitě a potom můžeme očekávat třeba i 4. sérii :) 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

wee_n

to je len dobre :-)

Treba brať do úvahy, že prvá séria bola na Jar a druhá séria už hneď na Jeseň toho istého roku. Keď sa menší posun odrazí na kvalite, o čom teda nepochybujem, tak je to len a len dobre ;-)

VLx

VLx (hodnocení, recenze)

BackPa

Tak snad to bude dostatečně velký trhák aby to nahradilo další měsíce čekání! 

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

willy1

Scénář je plánován kolem června..tudíž pak se začíná natáčet a 3. série by měla být zase na podzim, přesné datum stanoveno není, protože to zatím neví ani tvůrci. :)

na příspěvěk reagoval willy1

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

Nějak se nemůžu dohrabat k informacím o datu vysílání nebo aspoň natáčení 3. série. Nevíte někdo??

na příspěvěk reagoval wee_n

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

wee_n

Však já to vím už od zhlédnutí toho dílu, jsem to tu taky psal, ale tak co kdyby tomu někdo nevěřil :D

na příspěvěk reagoval wee_n

Rufete

Rufete (hodnocení, recenze)

Super seriál, na doporučení jsem sjel všechny díly během pár dní a chci víc! Pokud někdo bude vědět info o přípravě další série, sem s tím. Věc, která mi na The 100 vadí je ta, že moc šetří hlavní postavy. Chápu, není to Game of Thrones, ale stejně; ti lidi přežívají nemožné a někteří dokonce pětkrát během série... I přesto se to dá překousnout. Nejlepší postavy: Octavia, Bellamy, Lincoln, Raven, Murphy, Lexa.

na příspěvěk reagoval wee_n

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Kurva to byla pecka. Jsem začal sledovat v sobotu ráno na doporučení lidí na redditu a jednoho kamaráda, s vědomím že pilot je teen angst drama peklo, takže jsem ten pilot a další díl jakž takž přežil. Ve třetím už se to trochu rozjelo když dvanáctiletá holka v záběru popravila jednu z hlavních postav. No a pak už se to vezlo :)

Ale druhá sezóna je teda ještě o dost lepší než první a nástřel na třetí vypadá skvěle. Super postav je hodně, ale nejvíc mě asi dostává ten kripl Murphy, kterýmu jsem to oběšení fakt přál a teď mě hrozně baví, ta jeho journey s Theloniem byla fakt parádní.

To rozhodnutí co Clarke+Bel udělali bylo brutální, ale asi bych na jejich místě udělal to samý.

Vyřešení Cage Lincolnem taky luxus.

Reklama

Reklama