Reklama

Reklama

Vesmírný pirát Kapitán Harlock

(festivalový název)
  • Japonsko Space Pirate Captain Harlock (více)

Obsahy(1)

Kapitán Harlock je rebel a již století brázdí vesmírem! Jak to že žije tak dlouho? A proč je rebel – jen proto, že se nemá rád se Spojeneckými silami? Navíc teď čelí spolu se svou chrabrou posádkou těm, kteří si chtějí nechat Zemi jen pro sebe... Legendární kapitán Harlock je zpět! (Zíza)

Recenze (71)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivý japonský animák. Z toho plyne: špičková počítačová animace, naroubovaná na sci-fi ultra-dramatickou pitomost. Celé je to táááák osudové, že bych plakal... kdyby to tu nebylo už po sté první. Další japonské anime (tedy animovaný film a je mi putna, jestli se tomu tak říká nebo ne), jehož skutečným kladem je pouze technické zpracování. o blbostech a hromadě nesmyslů ála lodní kormidlo, pirátská vlajka vlající ve vzduchoprázdnu a tady bohužel i příliš moc zvuků ve vesmíru (což mi normálně nevadí, ale tady to s tím vším dohromady bilo do očí), plus zjištění lidstva, že je osamělé, ale perpetuum mobile vynalezla cizí rasa a jeden její zástupce žije. A co lépe, vypadá jak člověk resp. Elf. Zase promrhaná technologie. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Animace je výborná, hudba je výborná, příběh je spíš průměr, postavy taky průměr... Vcelku se mi to docela dost líbilo, i když tam bylo pár momentů, nad kterými je lepší se nezamýšlet a celá romantická linka dvou bratrů a té jedné dívky ve mě zanechala spoustu otázek a nějak jsem jí nepobral. Přesto jsem opravdu dosti spokojen a hlavně ta animace na mě udělala opravdu dojem. 8/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Takový Mad Max ve vesmíru v Úžasné CGI Animaci. Dost dobře se na film kouká, má zajímavý příběh, hezké lokace, solidní akci, zajímavé postavy i slušné tempo. Funguje tu víceméně vše, co by v takovém filmu fungovat mělo. Škoda možná tak absence humoru a akčních scén bych určitě přidal víc, ale i tak velmi slušný počin. 8/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ojoj, ten scénář! Technicky i vizuálně brilantní anime, zařazující se mezi špičku realistické počítačové animace. Jenže mne vůbec nebral složitý megalomanský příběh, který toho míchá strašně moc, ani nevěrohodně vykreslený svět s nudně rozpolcenými charaktery, co chvíli měnícími postoje. Navíc zdaleka nejde o akční jízdu, a protože snahu zničením vesmíru vrátit čas a odčinit fatální chyby jsem úplně nepochopil, připadne mi neschopnost tvůrců srozumitelně zadaptovat starou mangu / seriál do moderního filmu při třicetimilionovém rozpočtu jednoduše trestuhodná. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keby Jim Cameron nevýchválil tento film, tak si to ani nepozriem. Námet nieje zlý a taktiež som zhltol aj brilantnú animáciu s perfektnou hudbou, no hlavná postava mi prišla hmm "divná ?". Keby to bolo o niečo kratšie možno by to bolo aj lepšie, lebo takto mi okrem hlavnej postavy aj príbeh prišiel nemastný neslaný. Škoda, inak fakt brilantá prácička čo sa týka animácie a interiérov vesmírnych lodí. Obľúbený soundtrack : Captain Harlock Main Theme. 80% - 4* ()

Galerie (65)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival

Future Gate Sci-fi Film Festival

25.02.2016

Festival sci-fi filmů Future Gate vstupuje letos do třetího ročníku, v průběhu března navštíví postupně Prahu (3. – 6. března 2016, Kino Bio Oko) i Brno (17. – 20. března 2016, Kino Art). Na obou… (více)

Reklama

Reklama