Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

1. díl Dobrá podivaná s pár dobrejma vtípkama a překvapivě sympatickym Karlem Gottem, kterej si umí udělat srandu sám ze sebe. 2. díl Májová romance doktora Mráze: Slušnej průměr a výbornej Töpfer se šutrama v hlavní roli. Manželka: Velice pěkně natočený (především "hororový scény"), polonahá Linda Rybová a slušná pointa. Úspěšný slov: Vcelku slabý - nezajímavej příběh ani herecký obsazení. 3. díl Mokré tričko: Výbornej Suchánek s rolí šitou na míru, příběh však téměř o ničem (až na ty mokrý trička teda). Maruška: Smysl týhle povídky mi uplně uniknul. 4. díl Vzpomínky: Prima hlášky a dobrej příběh (pokud pominu fakt, že si hlavní hrdina opravdu sám neuvědomí, že na místě pobytu nikdy nebyl - krmelec nebo srdíčko na stromě by si určitě pamatoval). Diamantová svatba: Skvělá sonda do života dlouhodobejch manželů. Družička: Moc pěkný buchtičky v hlavní roli a povedená pointa (škoda jejího prozrazení v popisku). 5. díl Pravda: Zajímavá povídka "ze života" s výbornym Oldřichem Navrátilem v hlavní roli. S jedním uchem na veselo: Dobrý dětský herecký výkony, ale příběh nijak nenadchne a pointa leckoho napadne. 6. díl Hrdina: Pěkný herecký obsazení a zajímavej příběh. Situace v kuchyni: Odlehčená zábavná podivaná. Dobrodružství: Slabší příběh, ale zajímavá pointa ("Tohle ti nikdy neopustim"). ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Kdyby to viděl Jaroslav Hašek, tak by se ne zrovna obracel v hrobě, ale asi by se dost divil. V první povídce má pochvala patří Karlu Šípovi, jako neherec hrál dobře, i Karlu Gottovi za odvahu, ten se předvedl v trenkách, ale jako neherec se snažil tak, že to bylo místy až děsivé. Chybí tomu trocha víc humoru a nějaké napětí, akce a tak, je to takové rozevláté a obsahově by to dalo tak na 10 minut. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Viděl jsem pouze posledně odvysílaný cyklus a zdálo se mi to lehce pochmurné a ne moc zajímavé, ale na tři hvězdy to s přimhouřeným okem, ještě stačilo. | 6. Hrdina 60%, Situace v kuchyni 60%, Dobrodružství 50% > Průměr: 57% (3*) | ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a oproti vztahovým seriálům v týdnu je to samozřejmě zlatý, ale na to abych si řekl, že bych to viděl ještě jednou to ne. Pamatuju si asi nejvíc epizodu Mokrý tričko, ale ne kvůli té soutěži, ale protože jsem čekal co z toho vyleze a ono leda titulky. Po shlédnutí všech dílů musím konstatovat, že ačkoliv jsou některé díly nudné a vyprávění je skoro všude pomalé, tak celkový dojem z tohoto cyklu je dobrý, pohodový, nenásilný. Nejlepší díly Škoda lásky s mistrem, obě posázavské story, Divná Bára, Miss mokré tričko a Úspěšný lov. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)
  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)
  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)

Reklama

Reklama