Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda lásky: 70% /// Májová romance doktora Mráze: 75% /// Manželka: (za Tublatanku 5% navíc) 65% /// Úspěšný lov: 40% /// Mokré tričko: 75% /// Vzpomínky: 65% /// Diamantová svatba: 60% /// Pravda: 40% S jedním uchem na veselo: 10% /// Hrdina: 60% /// Idyla na konci léta: 75% /// Polibek pro vítěze: 70% /// Myška je kouzelná: 30% /// Srdce ženy: 60% /// Zamilovaná: 55% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda lásky je projekt, kterých se dělalo víc podobným způsobem. Ostatně někteří autoři se sešli i zde: Nevinné lži, Soukromé pasti či Jak si nepodělat život. Každý díl jiná povídka s různorodým obsahem na podobná témata. Zajímavé je, kolik různých režisérů a scénáristů se na povídkách o lásce podílelo. Tím je dosaženo mnoho pohledů z různých stran na lásku (různý věk, doba, stylizace apod.). Někdy byly využity i hodně staré náměty. Hned první povídka patří nakonec de facto k nejlepším ze všech. Při takovém množství zde najdeme ty povedené, méně, ale i vyložené průšvihy. Mě se tento styl pořadů hodně líbí. Ale celkově je celý cyklus spíše průměrný, těch opravdu dobrých povídek je zoufale málo. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda lásky? V tomhle případě spíše škoda času nebo škoda rány, která padne vedle. Pořád jsem čekala, že se jednotlivé příběhy nějak rozjedou a někam se posunou, ale oni byly horší a horší, až mi splynuly v jeden velkých chumel. Ten už nemám ani sílu rozklíčovat. Začínám mít pocit, že už i slovutná ČT dělá ze svých diváků blbce nebo při nejmenším pokusné králíky. ()

PollyJean

všechny recenze uživatele

viděla jsem jen díl s Gottem a ten byl na odpad. S hrůzou jsem pozorovala, co prázdného a dokonale nenápaditého může stvořit kdysi tak schopné trio Hřebejk, Šabach, Jarkovský. Jediný pozitivní okamžik byl, když "autobusák" odhalil svou skrytou tvář, v jeho podání ta píseň neměla chybu. S dalšími díly rozhodně ztrácet čas nehodlám... ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • Převážná část epizody se točila v Praze - Holešovicích. (sator)
  • Povídka "Pravda" byla nafilmována v Sobotce a Praze. V jednom ze záběrů je pak vidět Divadlo Járy Cimrmana. Dále se filmovalo v Černošicích, Suchdole, Střížkově, u viaduktu v obci Novina a v Jizerských horách v Bedřichově na Presidentské chatě poblíž rozhledny Královka. (M.B)
  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)

Reklama

Reklama