Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (68)

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět tři hvězdy. Jestli Víťa, profík na letadla neví, že "Vojenská letadla" od Václava Nemečka mají pět dílů a díl třetí vůbec nevlastní (pro upřesnění období WWII) , tak je to obyčejnej žabař. Případ sice vyřešil, ale ve srovnání s první a druhou sérií je ta třetí neslaná nemastná. Blažek vypadá jako Rumcajz a o dvou nových v týmu ani nemluvím. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovanie štýlom pasce na páchateľa nie je nový, je tu použitý celkom umne, ale ten spôsob, ako sa k tej pasci dostali, bol dosť krkolomný a zdĺhavý. No a presne takú PVC fľašu som používal v detstve na nápoje pri výletoch do prírody, chuť vody v nej bola už po krátkej chvíli riadne hnusná. Partia 1. oddelenia sa pomaly kompletizuje, uvidíme, ako to nakoniec dopadne. ()

Reklama

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, ne a ne! Toto je úplně jiný seriál s úplně jinými herci. Ano občas tam proběhne někdo ze staré party ale celé vyšetřování vede nesympatická dvojice Majka z Gurunu a Mareš, kterého Vetchý stále otlapkává. Je vidět, že spousta původních herců už neměla tolik času ani chuti pokračovat a tak se zde objevují jen sporadicky. Ze Sršně se udělal už úplný retard a ty dvě hvězdy jsou jen za to, že nebýt jeho, Majka stále jen chytračí ale skutek utekl. Pokud to tak půjde dál, je to jen jeden z dalších nezajímavých seriálů a že jich tu máme naseto. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slibném rozjezdu mýma očima malinko slabší díl, hodnotím však shovívavě.. Úmrtí paní Rusové není náhodné, to divák ví, takže o prvek překvapení je jaksi ochuzen.. Po pravdě musím přiznat, že mi bylo líto všech zúčastněných (v tom rozděleném bytě, žít s bývalkou po rozvodu musí být peklo).. Závěrečná výměna Filip Blažek - Oldřich Navrátil výborná.. No a nové tváře už beru na milost.. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmařsky skvělé řemeslo. Obsazením a prosazováním nových tváří na úkor tradičních je toto téměř jiný seriál. Seriál, kde se mi nové osoby nelíbí a těším se na ty původní. Ale i z nich zbývá pouhý stín. Případ je jinak zajímavý, byť závěrečná konfrontace zaváněla naivitou. Oldřich Navrátil byl fajn a těším se alespoň na návrat Korejse. Barbora Bočková mluví jako opilá a Juraj Loj ať raději nemluví vůbec. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Skutečný případ se stal v roce 2012, pachatelem byl šedesátiletý Václav Valtera, mechanik z Prahy. Byl odsouzen ke 14 letům vězení. (sator)
  • Vyšetřovatelka má na ruce hodinky typu Apple Watch. Nicméně děj epizody se odehrává v roce 2012 a první hodinky tohoto typu se začaly vyrábět v roce 2014. (fiuda)
  • Epizoda pojednává o metanolu, přitom Barbora Bočková (Adéla Čulíková) už předtím hrála v jiném filmu od České televize s názvem Metanol (2018), a to roli roli Jany Chmielové. (honajz)

Reklama

Reklama