Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že film je ladený viac spontánne a uletene (na rozdiel od filmu 'Trainspotting'), je ho treba brať aj vážne. Ak má byť toto spôsob ako sa správne zabaviť a užiť si víkend pre ďalšie generácie, tak sa nemáme na čo tešiť. Stále nechápem a ani nechcem pochopiť ľudí, ktorým podobný životný štýl príde v poriadku. Oceňujem, ako boli zobrazené scény totálneho extázového šialenstva, rozhovory, hudbu, kameru a celkový príbeh osloví určite hlavne mladšie publikum. 75%. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem se nepoučil; to bych nemluvil pravdu,i když jsem toho nejspíš pochopil skutečně jen poskrovnu. Ale i to se stává... Když za mou zahradu zastaví sousedův synáček své auto a jde na pár minut navštívit své rodiče, nechává zapnutý přehrávač s touhle muzikou. Tahle jeho "duc duc music" mě naštve mnohem víc než celý tento film. Z toho nejspíš mohu usuzovat, že hudba je z tohoto techno-kolotoče to nejodpudivější. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Tento film vystihuje jediné slovo: "NÁŘEZ" !!! :-) Technická poznámka:HUMAN TRAFFIC u nás kedysi vyšiel na VHS od spoločnosti SUNFILM. Vo februári ho ako svoju DVD prílohu vydal časopis X MAG. Lenže páni z X MAGU zabudli dať na DVD nielen bonusy ale aj "sunfilmovský" dabing. Každopádne odporúčam. (21.2.2006) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem byl z tohohle filmu napoprvé nadšený, ze scénáře a hlavně ze způsobu režie, z té smršti vtipu, gagů, výborných scén a obrazů... Nikdy jsem neinklinoval ke stylu života a ke způsobu zábavy hlavních postav, já se v jejich věku radši ožíral v rockových klubech, ale tohle dílo mi bylo hodně sympatické. Po letech už ale při poslechu všech těch stupidních dialogů všech těch duchoprázdných vymaštěnců nekřivím ústa k úsměvu, ale spíš k úšklebku a otráveně zvedám oči. Nicméně nebudu v tomhle případě subjektivní, nýbrž objektivní, natočené je to fakt perfektně, a já jsem se v osmnácti ve dvaceti taky choval jako duchoprázdný vymaštěnec, takže silné čtyři. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nakoľko veľa užívateľov film porovnáva s Trainspotting, prevláda u mňa sklamanie. Jeho parametre nedosahuje ani zďaleka. Na rozdiel od spomínanej kultovky v Human Traffic chýba poriadna nosná línia. Všetko sa tu točí okolo blbých dialógov, často zbytočne vulgárnych, užívaní drog a tancovaní na nekonečných diskotékach. Samozrejmosťou je obsadenie typických britských držiek, čiže žiadny festival spanilosti sa nekoná. Humor zabral len v určitých chvíľach a tak jediným zapamätateľným momentom ostáva originálne zaspievanie britskej hymny. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Sám režisér Justin Kerrigan se objeví ve filmu jako jeden z „Junglist“ tanečníků v Koopově obchodě. Je to ten, kterého se Koopa (Shaun Parkes) ptá: „Nějakej novej jungle? (maxXxic)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)

Reklama

Reklama