Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pro mě tento film byl prvním animovaným filmem o Lize spravedlivých.Přijde mi,že na tyto americké animované filmečky o superhrdinech mám trochu slabost.Jay Oliva mě už nadchl druhým dílem Návratu Temného rytíře,ale Liga byla o trochu slabší.Je zde daleko více superhrdinů,ale v celkovém součtu mě to tolik nezaujalo jako před chvíli zmíněný film o Batmanovi.Film byl převážně soustředěn na Flashe,s čímž jsem problém neměl.Český dabing byl skvělý.Možná se podívám na další díly této ságy.Za mě dávám 75% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Další crossoverová slátaninka s odpuzující animací. Na druhou stranu, takové ty superhero komiksy pro masy už bývají a nemá cenu nad tím lámat hůl nebo dštít síru. Flashpoint Paradox má přinejmenším zajímavý scénář , dějově uhání vpřed plnou parou bez krkolomných třenic a původní dabing je naprosto výtečný, takže si na komiksech ujíždějící drobotina může v klidu spokojeně mrouskat. My odrostlejší si pustíme nějaké to porno. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Sice to bylo postavama přeplácaný jak berlínský nádraží uprchlíkama, ale i přes to to nakonec bylo celkem přehledný. Pár postav bych tam vůbec nedával, páč to mi přišlo až příliš dětinský. Na druhou stranu to není ryze film pro děcka, protože se tam cestuje časem, řeší se tady katastrofální budoucnost. Ze supermana udělali jen takovýho pohunečka hubenýho, ale i to mělo svoje opodstatnění :o) (proč sem to proboha napsal :o) ). Další pokračování už vynechám páč to nemá význam. Děsím se toho, že hraná Justice liga bude podobně přeplácaná jako tohle, což nemůže dobře dopadnout. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jelikož k nám v zimě 2014 dorazí seriál Flash, rozhodl jsem se, že se na něj navnadím tímto snímkem a docela se to povedlo. O snímku jsem si nic nezjišťoval a tak jsem byl velice překvapen příběhem, který se velice povedl. Děj zasazen do jiné reality byl skvělý nápad, realita je pěkně temná, tak to snad v komiksech umí jen DC. Máme tu pár pěkných akčních epických scén, desítky hrdinů a pana Waynea, ale tentokrát trošku jinak. Komiksový fanda by měl být potěšen 7,5/10. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Spolu s JL: War je pro mě i Flashpoint paradox příjemným akčním překvapením. Dějově asi nejlepší dosavadní díly ze série Justice League. Oliva se v točení animáků vyzná a de mu to sakra dobře. Solidní scénář, podařená akce, drsný a sympatický Thomas Wayne spolu s Flashem staví tenhle animák na výsluní JL. 88% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama