Reklama

Reklama

Superman posedlý Lois Lanovou zrovna trénuje se Supergirl, když se dozví, že Brainiac zamířil na Metropolis. Nezastavitelný obrovský kolos. Brainiac definitivně prověří skutečnou sílu "muže z oceli". Obrovský nezastavitelný android na obzoru. Záhadná ohnivá koule se řítí přímo na Zemi. Nebojácná a překrásná reportérka, která udělá vše, aby získala svou reportáž. Pro Muže z oceli je to den jako každý jiný... jenže tentokrát se ke vší smůle stará o svou neposednou sestřenici Supergirl. Společně se musí postavit staronovému nepříteli Braniacovi, který kdysi zmenšil a uzavřel Kandor, hlavní město Kryptonu. Superman je rozhodnut v boji s Brainiacem zachránit nejen město, ale i celou planetu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (50)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Strohá animace se mi zrovna nezamlouvala, ale časem se dala ignorovat. Větší problém představoval příběh, zbytečně upovídaný, plochý, dětinský a hodně otřepaný. Jedinou zajímavější linkou bylo smutnění a tápání Kary aka Supergirl, naopak Brainiac, megalomansky zaslepený ultrapadouch unášející města a ničící světy, nenabízel nic neviděného a jeho porážka vyzněla hodně stupidně. Z DC animáků jeden z těch slabších. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Animace na úrovni, ale v konečném důsledku nic moc. Příběh o Supermanovi a o tom, jak dokáže zachránit svět. Hm, mám pocit, že ani tohle není nic nového. Co se musí filmu nechat, tak to je fakt, že je drsnější než klasické mainstreamové komiksy a stříká zde krev. To samozřejmě nezachrání scénář, který je hodně průhledný a hodně sází na to, že znáte mytologii a něco vám to řekne. Mytologii znám ale rozhodně se mě to nějak moc nedotklo. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Animace moc pěkná, líbila možná ještě o chlup víc než ve Batman: The Dark Knight Returns které jsem viděl včera, má to kvalitní příběh, bezchybného megazáporáka, člověk se u toho i zasměje (fuckující lois) a má to i slušnou hudbu. Na superhrdinské příběhy a filmy se všeobecně rád podívám, a tenhle byl jedním z těch nadprůměrných. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

John Noble sice dává Brainiacovi hodně, skrz naskrz průměrný animák pro teenagery ale nakonec přeci jen z bláta nevyhrabe. Po kreslených DCčkovských Supermanech z minulých let jednoznačně zklamání, a to nejen proto, že jsem opět nepříčetný kvůli (občasným) hnusným 3D modelům. Zachraňuje to pár super bitek a fuckující Lois, jinak ale nezbývá než se znovu těšit na Justice League. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Technicky zas o něco dál něž loňské filmy, ale nějak jsem čekal zas trošku důraznější akci a svižnější děj, než jsem měl možnost sledovat. Není to vůbec špatné a i zapojení supergirl je zajimavá a atraktivní volba. Dějová "mezigalaktická" rovina s pojídáním světů byla taky hodna supermanovského impéria. Jenže ten obal mohl být, v porovnání s jínými filmy, rozhodně vtíravější a s ohledem na Brainiaca možná i epičtější. I když, závěr mě bavil. 3,5* ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama