Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V posledních dvou letech dostáváme samé hororové sequely, které nikdo nechtěl a kvalitami se ani nepřibližují svým předchůdcům. Sinister 2 by byl celkem snesitelný horor, kdyby neodkazoval k jednomu staršímu fantastickému filmu, jemuž se ale ani v základech nepodobá a po vzoru Insidious 3 nebo nebo katastrofální Anabelle rozhodně dělá značce ostudu. Ještě že se toho postava Ethana Hawkea nedožila :) ...50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O dost slabší pokračování, které pravděpodobně stoplo případná další pokračování. S blížícím se koncem jsem zjistil, že příběh zase tolik špatný nebyl, ale určitě jsem nenašel jediný důvod, abych se na tohle ještě někdy podíval. Castingově i hororově obrovská slabota. Jedna lekačka a nulová atmosféra prostě horor neudělají. 40% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ždímačka úpěšné značky. Neni to úplně marný, nepříjemný jsou hlavně "found footages", kde mě vyloženě potešilo využití nechutné torture popravy s použitím krysy, což autoři načerpali z literatury o historii trestu smrti. Trapný jsou ale dětstí duchové, jejichž účast ve spolupráci s už kurva v tomto žánru otravným rodinným dramatem dělají ze Sinistera 2 věc zbytečnou a vynechatelnou. Na něco, jako byla Youngova hudba, ihned zapomeňte. Měl jsem hororový půst, takže jsem smířlivější. Být v horším rozpoložení, jsou to dvě hvězdy. 55% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevěděl jestli na to vyrazit nebo ne (znáte mě a můj názor na to čemu se v současnosti říká horor) tak jsem si opravdu na férovku hodil korunou a říkám si : Padne pana a stahuju chcan rip, padne orel a solím za to 160 kč v kině. No do prdele! Padnul orel. Já na to fakt musel jít!!! Ne teď vážně hodně lidí co jedničku považuje za poklad tohle splachuje do žumpy s visačkou odpad. Já jedničku za žádnej super film nepovažuji spíš takovej lepší duchařskej průměr a dvojka je jenom nepatrně slabší. Jenom škoda, že tohle člověk opravdu ocení tak maximálně v kině kde tomu zvukový efekty přidávají na úrovni a zvýrazňují ty všemožný lekačky. Stáhnout ten chcan rip, tak asi tak shovívavej nejsem, ale to už se nedozvím.55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bohvieako nebavila, no pár príjemne svetlých (či skôr temných) momentov mala. Nakoľko šlo o hit, producenti rýchlo dali dokopy dvojku. Príliš rýchlo. Scott Derrickson zostal ako producent a scenárista, ale veľa tomu nedal. Dvojka je klasický hororový nízkorozpočtový sequel bez akýchkoľvek ambícií. Už po vizuálnej stránke vyzerá zle, akosi televízne. Bughuul si koleduje o titul jednej z najslabších hororových filmových persón posledných rokov. Od režiséra Citadely som rozhodne čakal viac. A strašne by zaujímalo, ako v tomto prípade preživší polícii vysvetlili to, čo sa stalo (zmiznutie dieťaťa, zhorenie chlapa zaživa a podpálenie domu). "No, viete, prišlo tam také strašidlo a ono to urobilo.“ – "Aha, jasné, v pohode, môžete ísť, my už si to nejako zaevidujeme.“ - "Ďakujeme, Dovi." - "Dovi." ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)

Reklama

Reklama