Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (421)

verbal 

všechny recenze uživatele

Další vepřový xicht z Tvajlajtu potřeboval hauptku, tak se paní Majerová chopila péra a na světě jsou nové blahoslavené láskyplné trampoty pro všechny ty vyzrálé fanynky, co přes obří pírsink v jazyku nazývají nejslavnější antický epos Homeův Ischias, v nichž se sveřepý ovarový krk Persy Homokles a jeho věrný druh Spartakus Buzniris vydávají bez bázně a hany na neohroženou výpravu, aby ze spárů fuj, fuj zlého krále Bukvotryona a jeho ještě zlejšího zlosyna Rektomnona vyrvali anál kreténské princezny Gáji. Divím se, že po tomhle zvěrstvu ještě Cojs nepřikoval Rennyho někde na Kavkaze, kde by mu ta najatá banda nehereckých polen musela každý den olizovat játro. Chybělo už jen rozhalené Lautnerovo fiži a smutný krvesaj s rozšlápnutým xichtem a růžovým boa kolem krku. BRAVO! Nezbývá než doufat, že se pan Dvejn Skála od podobně bezkrevné pubescentní buzniády oprostí a přiblíží slavného antického hrdinu i dospělému heterodivákovi, jenž si nemusí zakrývat oči, když rány krvácejí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento Hercules určite nemá na VIKINGOV či SPARTAKA... Lenže som od neho nič nečakal a v pohode som ho dopozeral. Na rozdiel od Rockovho HERCULA či POMPEJÍ si tvorcovia zrejme uvedomili, čo točia a celkom ma pobavili. Možno v kine by ma to sklamalo viac (keďže scenár sa určite pôvodne nevolal The Legend of Hercules :-) a ide čisto o priživenie sa), ale doma na gauči mi to stačilo... ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý, až trapný obsah, který k filmu dodal Bontonfilm, mě velmi nalákal. Že ale dostanu filmařský moribundus nejhrubšího zrna, to jsem opravdu nečekal. Tvůrci věděli, že hlavní roli obsadilo herecké dřevo a to takové, že by si s ním nehrála ani Zápotockého Barunka, a tak ho přinejmenším do první poloviny filmu ani moc neukazují. No, přátelé, na to, že je to hlavní role, kurva, tak má docela málo prostoru. Když on například ani neumí plovat. On plove v řece, kde je voda po kotníky. No, těěě Zeus. Celé je to tak špatné, že Alcid, klidně to ale mohl být Charles nebo John, zvaný jinak Herkules, vůbec ničím nepřipomíná antického bájného hrdinu, ale kazí film ještě víc, než to svého času s grácií dělal Kevin "mám rybí oči" Sorbo. Zápletka, která je pochopitelně také špatná, plytká, trapná a strašně klišovitá, nezaujme ani tradiční divačky Tvajlajtové limonády. Vlastně nedovedu ani říct, komu je film určen a proč tvůrci vsadili na princip zvaný: Hamlet bez Hamleta. Herkules coby trapný upejpavý šašek s dobrou figurou (jeho jedinou devízou) se motá (pokud už je konečně v záběru) napříč špatně natočeným filmem ožralého scenáristy a nám divákům nezbývá, než odškrtnou další sračku v čekání na dokonalé zpracovaní klasické pověsti. Eduard Petiška musí dělat v hrobě ruletu. To není možný, tohleto. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby stanice Syfy vzala béčkový scénář z osmdesátek, naverbovala známého režiséra z devadesátek, který však od té doby už nenatočil dobrý film a do hlavní role obsadilo tu nejlevnější hordu svalů posedávající po hollywoodských barech. Akorát z toho nevzniknul céčkový televizní film, ale otřesná břečka jdoucí naprostým omylem do kin. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě je to průměrnej filmek a ne takovej děs, jak jsem podle hodnocení očekával. Příběh je jednoduchej a předvídatelnej Prostředí a efekty připomínají seriál Spartacus, jen s tím rozdílem, že zde není žádná erotika a souboje jsou bez krvavých cákanců. Když už tvůrci pojali Hercula tak, že zde nejsou žádné mýtycké potvory, mohli udělat i jinak spoustu věcí, které jsou zde spíš úsměvné. Obsazení je v poho (Od Adkinse jsem ani nečekal žádné jeho kousky, protože by se to sem nehodilo). Celkově je to taková oddechová jednohubka, kterou stačí vidět asi jednou, ale kdo ví, časem si to třeba zopáknu. Za mě 50% :) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Režisér nariadil všetkým hercom oholiť si nohy. (misterz)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama