Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (421)

ben666 

všechny recenze uživatele

No podle traileru, kterej mě opravdu, ale vážně NUDIL ( a to já sem milovník trailerů), tak film tak špatnej nebyl Ono kdyby se přidalo víc krve, surovosti, sexu a Kevina Sorba :) , tak by to byla jiná káva, ale takhle je to jen hodně průměrnej film. Naštěstí film má tempo, takže rychle uběhne. A tak za hodinu si budu říkat , o čem ten film vůbec byl. Škoda ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood | Hudba: Tuomas Kantelinen | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Millenium Films | Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 44,448,538 $ || Nakoľko si občas doprajem tupé záležitosti, akým bol napríklad seriál Spartacus, tak som sa celkom tešil i na nového Hercula, aj napriek tomu, že čsfd predpoveď hlásila modré pozadie. A urobil som dobre. Je to lacne, ale vypyplane vyzerajúca, z 50% zpomalená béčkovyna, u ktorej som sa však párkrát pristihol, že mi vôbec nevadí. Naviac sa tu objavil Liam McIntyre zo spomenutého Sparaca, ktorý by si zaslúžil viac možností vo velkoprojektoch, nakoľko v tomto filme je jednoznačne najlepším hercom a najsvetleším momentom celého projektu. Vlastne, nechápem, prečo nehral Hercula práve on. Nový Hercules mi nevadil až tak, jak to tu väčšina prednastavila, ale je tiež pravda, že v dnešnej konkurencii scenáristicky a psychologicky vypracovaných dobrodružných akčňákov toto naozaj divákovy nesmie stačiť. Raz, a basta. 40% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Dá se to přežít. Harlinův HERKULES je sice tupý (a místy opravdu hodně), zkratkovitý a snad polovinu stopáže zpomalený, ale díky pravidelnému přísunu akce jakž takž sledovatelný (ačkoliv souboj s největším potenciálem je odbytý snad v každém směru). Spíš než antickou báji připomíná GLADIÁTORA s prvky fantasy a vizuálem (mého oblíbeného) seriálového SPARTAKA - a propos, jeho představitel (Liam McIntyre) zde dokonce hraje jednu z hlavních rolí! A je ze všech nejlepší a nejsympatičtější. Těsně za ním je Scott Adkins. A pokud je v nějakém filmu Adkins druhým nejlepším hercem, asi musí být jasné, že daný snímek z hlediska hereckých výkonů patrně nebude žádná hitparáda. A nejhorší "herectví" bohužel předvadí ten titulní necharismatický svalnatý tupoun (když začne pateticky promlouvat ke svému otci, je to peklo). Nepotěší ani fakt, že film je přístupný, takže se pochopitelně nekoná žádná nahota ani krvavé či brutální záběry (ty by přitom občas vyloženě sedly). Naštěstí jsem nic nečekal, tudíž ani nemám být z čeho zklamaný. Nicméně onen 70-ti milionový rozpočet mohl být využit mnohem lépe (mohli ho dát třeba mně :D). 50 % ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Buják porodený jednej noci počas veľkých bleskov vyrastie. Je veľký a zbalí babu svojím mohutným telom, zoceleným anabolikami. Na bujáka doľahla krivda a zrazu bojuje za slobodu celého národa. Mácha tonovými šutrami nad hlavou a vyzabíja plno darebákov. Potom mu kamarát pomôže vstať, lebo je asi unavený... Zabíja, zabíja, je unavený, je unavený.. premôže všetkých na svete, potom dostane po papuli od obyčajného smrteľníka.. Nakoniec sa naserie jak Žánt Klónt v krvavom športe vs Tong Poa a zvíťazí. Buják sa stal kráľom. Tak! Práve ste ušetrili jeden aj pol hodiny vašho života. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě je to průměrnej filmek a ne takovej děs, jak jsem podle hodnocení očekával. Příběh je jednoduchej a předvídatelnej Prostředí a efekty připomínají seriál Spartacus, jen s tím rozdílem, že zde není žádná erotika a souboje jsou bez krvavých cákanců. Když už tvůrci pojali Hercula tak, že zde nejsou žádné mýtycké potvory, mohli udělat i jinak spoustu věcí, které jsou zde spíš úsměvné. Obsazení je v poho (Od Adkinse jsem ani nečekal žádné jeho kousky, protože by se to sem nehodilo). Celkově je to taková oddechová jednohubka, kterou stačí vidět asi jednou, ale kdo ví, časem si to třeba zopáknu. Za mě 50% :) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)
  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama