Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (423)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEJSI AMFITRYÓŮV SYN. PŘÍSAHÁM NA SVOU LÁSKU K TOBĚ. JSI HERKULES. DAR OD HÉRY. DIŮV SYN.“… /// Tak i Renny Harlinů už viděl 300. A taky Spartacuse – nakonec, ten mu mohl i radit. Když prej byl Hercules malej… kecám, to tady není. Začneme až ve dvaceti, kdy má vypracovaný tělo a mužnou tvář, takže digitální Nemejskej lev proti němu vypadá jako čurák. Vážně. To CGI je tragický…, ale co, na jednom čurákovi – soráč, lvovi, film nestojí. Je to prostě BÉČKO! Hnusně digitální, se spoustou akce, která je slaboduchá, stejně jako příběh, což se neuvěřitelně projeví v neuvěřitelným závěru. Taková sranda (fraška) ve stylu výše zmíněnejch, a třeba i Conana, či pokračování Třech kil, a kterou nejvíc srážej herecký (ne)výkony a (ne)charismatickej Zeusův výplodek. Ovšem kousnout se to dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když někdo přizpůsobuje mytologii k obrazu svýmu. 2.) Vždycky mě zajímalo, jak vypadá taková šukačka se Zeusem. (no co. Prostě ó Dio, ó Dio…) 3.) Z filmů mám nejradši intra k PC hrám. 4.) Thx za titule ,,Bac“ a ,,Clear“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $18,848,538Tržby Celosvetovo $61,279,452 ▐ ako taká akčná béčkovina to újde, súboje sa dajú, príbeh rutina a triky kolísavé, len v poslednej dobe akosi tieto fantasy a historické spektákle strácajú iskru a náboj, sú bez duše /40%/ ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Mikrohvězdička z Twilight ságy se reinkarnovala do nového Herkula a zrodil se... Twilight Herkules. Renny Harlin se hrabe na žebříčku popularity z důkladně udusaného hnoje a je fakt, že to bude mít v budoucnu těžší než balík šprcek ve Vatikánu. Herkules má příšerný vizuál (televizní look, trapné CGI triky, nulová výprava, průhledné využívání zpomalovaček a třetího rozměru), tuctovou hudbu z ranku "sice nevím, co se na plátně děje, ale pořád dramaticky burácím nebo melancholicky pláču", zapomenutíhodné herce a příběh, jehož fragmenty jsme buď viděli jinde, nebo bychom je raději neviděli vůbec. Pozitivum: desetinu filmu tvoří závěrečné titulky. Doufám, že Dwayne Johnson v létě vynese tuhle volovinu v zubech. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Majn gott, co to je za žalostné dřevo, co by bylo přehráno i hereckým výkonem uhnilé petrželové naťe s obrnou obličejových svalů? Vážně, tenhle... Osoba... Má sice dost svalů, ale charisma asi tolik, co králičí pacička pro štěstí na sjezdu ochránců zvířat a je to právě on, kdo sráží tuhle Herkulí verzi do stratosfér podprůměru, protože i bez něj by to bylo jen další průměrné fantasy béčko s ucházející akcí a hloupým scénářem s debilníma postavama. A jelikož jsem dneska viděl obě Herkulovské verze roku 2014, tak si dovolím říct, že obě chtějí být tímtéž, zábavnou hrdinkou žánrovkou, jenže u Zeussonna s Dwaynem Johnsonem to funguje, béčkově, ale funkčně. Tady nefunguje nic a ani kdyby to bylo s krví a odhalenejma ženštinama, tak by to lepší nebylo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pfff.... hrozná nuda a pičovina.. až taková, že jsem přitom sledování checkovala fb na mobilu a to je kurňa, co říct! Já se na filmy zásadně dívám bez zbytečného vyrušování a když už, tak ho stopnu na tu chvíli... tentokrát mi to bylo putna. Ovšem když pak šlehal svým mečem vylepšeným o bič z blesku, tak jsem se smála a hodně, ale to byl tak jeden z mála okamžiků a hlavně asi neměl být vtipný.... prý. A ten typický happyend byl naprosto strašný. O těch miliónu chyb a blbostí, kterými příběh o Héraklovi USA totálně posralo ani nemluvím. Héra se sama nabídla Alkméně, že ji Dius oplodní? Jasně:D A to byl jen začátek.... 1*, protože znám i mnohem horší filmy z americké tvorby na antickou mytologii s mnohem horší kamerou a triky. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)
  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama