Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Sharles 

všechny recenze uživatele

Proste taká v pohodičke vzťahovka. Občas vtipná, občas dramatická, no najmä uveriteľná. Najväčším plusom filmu je dobrý casting. Každému sadla rola perfektne. A príbeh ani nie je vôbec príliš klíšovitý, ba naopak občas dosť prekvapí originalitou. Postava Timothyho Olyphanta mi bola od začiatku veľmi sympatická a zaujímavá, škoda, že nedostal viac priestoru. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19,8miliónaTržby USA $34,296,320Tržby Celosvetovo $40,996,320Tržby za predaj Blu-ray v USA $305,595 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $2,142,639 //počet predaných kusov 106,264║ sladko kyslá dráma od rutinéra Shawn Levyho chce dosť odvalene útočiť nátlakovým sentimentálnym spôsobom na city diváka a samozrejme že to ani náhodou nefunguje, skôr ide o otravnú záležitosť než to čo chcel tento film byť, medziľudská dráma s pár odľahčenými scénami teda ani náhodou nehrozí, strata času aj keď herci sa snažili niečo z toho vyžmýkať /35%/ ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Lámem si hlavu nad tým, v ktorom filme som toto už videla a neviem na to prísť!!! Nemyslím si, že som tento film predtým videla, ale skôr akoby nejaký remake alebo veľmi podobné spracovanie, ja neviem, no napríklad záverečné prekvapenie s Jane Fonda už pre mňa nebolo nijakým twistom, lebo som vedela, že to príde. Hodnotím na také slabučké 3*. Mám rada podobné drámy/komédie, keď sa stretne celá rodina, videla som ich viacero, no práve pri tomto som sa miestami nudila a videlo sa mi to dlhé a to pritom veľmi obľubujem dlhé filmy! Za komédiu by som ho ale neoznačila, pretože myslím, že ani raz som sa nezasmiala. Herci poväčšinou sympatickí, potešila najmä Rose Byrne a hlavný hrdina mi bol tiež veľmi sympatický a bol mi aj povedomý. Mohlo to byť teda lepšie, čakala som od toho viac. Pozreté: 26.10.2021, originálne znenie. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Já nevim, že se ty Američani nedokážou normálně pozdravit? To je samý exaltovaný svídy, hany, hej, háj a všichni jsou gódžs. Vztahovky, kde se rodina sejde v časovém a prostorovém úseku, jsou živná půda pro katarzní mazec a dobrej film, na tomhle poli ale vyrašila zbytečně ukecaná vata. Škoda toho sympatickýho obsazení. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ok :D :D Bavila jsem se :) Opravdu nadmíru a hlavně to bylo tím zvláštním spojením, které byl hlavně mezi sourozenci (scéna s chůvičkou a nejmladším bratrem a sestrou) a také mezi jejich matkou, která se svými novými ňadry přišla na týdenní návštěvu :D :D Je to střelený, je to hodně zajímavé v pojetí soudržnosti rodiny, ale prostě to hezky poukazuje na to, co se nám v životě děje a každý se s tím holt "popere" jinak :D Skvělá skvadra lidí :) Sem tam skvěle sprosté, sem tam smutné a jsem ráda za ten konec - spoiler - nejsem zastáncem přímo hepáčů :D :D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Wendy (Tina Fey) pije s Juddem (Jason Bateman) na střeše víno, se stále mění množství vína v její skleničce, přestože ji Judd vzal láhev, aby už nepila a tak si neměla jak dolévat. (hansel97)
  • Podle knihy bylo příjmení rodiny Foxmanovi, ve filmu bylo změněno na Altmanovy. (hansel97)
  • Auto, ve kterém přijede Wade Beaufort (Dax Shepard) do nemocnice, a které ve filmu převrátí na střechu, je Jaguar E-Typ III. řada. (Laslo)

Reklama

Reklama