Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sa na staré kolená pokúsil nadviazať na svoje úspešné buddy komédie, ale toto dobre nedopadlo. Jednak čas nezastavíš a jeho tunajšie kúsky sú len tieňom toho, čo dokázal v minulosti (ale scénka s matrioškami sa vydarila), ale hlavne Johny Knoxville je ako jeho parťák zúfalý. Celý film navyše vyzerá ako by bol na objednávku vlády so zadaním čo najlepšie spropagovať čínsky folklór a krajinu (pri mongoloch spievajúcich Adele mi padla sánka). 4+/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mizérie, která nefunguje. Cestopisná stránka je fajn, ale vidět čínské přírodní krásy a tradiční tanečky můžu i v dokumentu a neotravuje mě u toho Knoxville. Jackieho kaskadérské dny jsou asi u konce a nepředvádí tady nic ze svých gumových kreací. Akční scény tak nenabízí zhola nic. Vtipy nejsou vtipné a scénář klišovitý až běda. Navíc to vypadá že si Harlin nerozuměl se skladatelem, protože hudba se nehodí ani k jediné scéně. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bol často krát a v mnohých filmoch mojím hrdinom.. Nie je nič horšieho ako vidieť ho v tejto polohe. Unavený.. neakčný, hrajúci tie isté zápletky a príbehy stále dokola, akurát že bez nápaditosti. To že je Harlin na prd režisér viem, ale ak máme film kde to trio Knoxville, Chan a Bingbing nevedia utiahnúť ani jednou dobrou scénou, je mi naozaj smutno. Jackie by mal začať hrať úlohy primerané jeho veku. Už teraz sa z hrdinu stáva ten tragický herec, ktorý si nevie povedať okej stačilo a furt sa nás snaží presvedčiť že má 20 rokov. Jedna hviezda len za krásne prírodné scenérie. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jackie to má stále v sebe, ale tento typ filmov (rozumej americkej produkcie s nemožným typickým tupým a nešikovným amíkom za parťáka) mu proste nesadne. Tu navyše na rozdiel od niektorých momentov z Rush Hour je Knoxville žalostne nevtipná postava a chémia medzi nimi dvomi nedosahuje ani tej priemernej úrovne ako sa podarilo medzi Jackiem a Tuckerom v už spomínanej Rush Hour. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto bolelo. Bez debaty jeden z najhorších filmov, aké som od Jackieho videl. Vrátane Akcie nemluvňa, Križovatky smrti 3, Tuxeda a Cesty okolo sveta za 80 dní (!). Vlastne to ani nie sú čisté 2*, ale skôr 1,5*. Fakt strašný, príšerný film. Trvá takmer dve hodiny, ale už prvých 10 minút je neznesiteľných. Jackie je pomotaný, domotaný, mľandravý a taký, nuž, nijaký. Jeho spojenie s americkým pošukom Johnnym Knoxvilleom malo vytvoriť skvelú chémiu. Nevytvorilo. Nevraviac o tom, že starnúci Johnny nič akčné nepredvedie, čo je zvláštne, ak vezmeme do úvahy jeho minulosť (Jackass). Zápletka je strašná, scenár neskutočne intenzívne klišé peklo. Mal som obrovský, ohromný problém to čo i len vôbec dopozerať. Vtipné scény nie sú vtipné (možno až na Zápisník jednej lásky), iskrenie medzi netradičnou dvojkou nie je iskrením a akčné scény sú absolútne priemerné. Pobavili ma snáď len dve obskúrne spevácke scénky a zaujímavé Mongolsko. To už sa vážne asi ani nedá slušne povedať, kde je Renny Harlin. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama