Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Už to prostě nejsou filmy s Jackie Chanem co bývávaly, ale co – Jackie už má na to věk, tak už žádnou velkou pecku s ním ani neočekávám. Přesto tahle záležitost neurazila a dala se bez úhony přežít až do konce. Nejvíc mě bavila 1/3 filmu – to jsem vážně začínal mít pocit, že se z toho vyklube pecka. Bohužel ta prostřední část mě moc nebavila a humor byl dost suchý, uhozený a místy i trochu trapný. Ve finále se to trochu akčně rozeběhlo, ale furt žádná sláva. Akce je tu obyčejná, ale není nejhůře natočena, Jackie předvádí sice už obyčejnější kousky, ale přesto mají slušné nápady. Zezačátku jsem se dost zasmál při scéně, kdy Jackie Knoxvilla zavázaného provazy hodí do sudu, který se bude daleko spolu s ním kutálet – to nemělo chybu. xD Takže nebýt začátečních cca 30 min, dal bych jen 2 hvězdičky. Mrzí mě, že se Knoxville více nepředvedl. V Konečné jsem se přímo řezal smíchy, co předváděl. Slabý, ale koukatelný průměr, který mi přišel ale dost zdlouhavý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to dobrý. Jackie Chan se vpravil do pozice, kdy je v Číně hluboce uznávaný a myslí si, že mu světově projde úplně všechno. Kombinace s Johnny Knoxvillem by totiž za jiných okolností mohla být parádní, ale nesmělo by se to natočit jako instruktážní video, jak natočit špatný film. Kromě první akční scény byl celý film naprostý děs a já si říkal, jestli to vůbec stojí za to přetrpět do konce. Děs, běs! Věřte mi, že akční béčko Mistři hazardu mělo úplně jinou úroveň než tento kousek. A přiznám se, že mě to hodně mrzí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Budu trochu velkorysejší, protože mě asi Jackie Chan nedovede přímo zklamat. S Johnnym Knoxvillem vytvořil takovou klasickou komediální dvojici, která ani moc netěží ze svých rozdílů, v tomhle směru nejsou nějak převratní. Akční scény jsou ale pořád dobré, tady jsem měl znovu pocit, že Jackie nestárne. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Je obdivuhodné, co dokáže ve svém věku předvádět Jackie Chan. Parťák Knoxville nestíhá sekundovat a nedaří se navodit totéž, co v Křižovatce smrti. Po zběsilé půl hodině tempo trošku uvadá, zápletka se zbytečně táhne a pokud by se vystříhaly některé scény, vůbec by to nebylo na škodu. Aspoň se musí nechat, že akce šlape dostatečně na to, aby udržovala pozornost diváka......5/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mizérie, která nefunguje. Cestopisná stránka je fajn, ale vidět čínské přírodní krásy a tradiční tanečky můžu i v dokumentu a neotravuje mě u toho Knoxville. Jackieho kaskadérské dny jsou asi u konce a nepředvádí tady nic ze svých gumových kreací. Akční scény tak nenabízí zhola nic. Vtipy nejsou vtipné a scénář klišovitý až běda. Navíc to vypadá že si Harlin nerozuměl se skladatelem, protože hudba se nehodí ani k jediné scéně. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama