Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to dobrý. Jackie Chan se vpravil do pozice, kdy je v Číně hluboce uznávaný a myslí si, že mu světově projde úplně všechno. Kombinace s Johnny Knoxvillem by totiž za jiných okolností mohla být parádní, ale nesmělo by se to natočit jako instruktážní video, jak natočit špatný film. Kromě první akční scény byl celý film naprostý děs a já si říkal, jestli to vůbec stojí za to přetrpět do konce. Děs, běs! Věřte mi, že akční béčko Mistři hazardu mělo úplně jinou úroveň než tento kousek. A přiznám se, že mě to hodně mrzí. ()

Reklama

radecacek 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bohužel už dvanáct nenatočil žádnou pecku a Skiptrack se řadí k průměru jeho tvorby. Lokace jsou často nádherné a je vidět, že asi tvůrci chtěli ukázat svou zemi v plné parádě. Nicméně choreografie bojových scén je fádní a režie je místy dost nepřehledná. O scénáři raději nemluvě, jedno klišé za druhým. Potěšilo pár dobrých vtípků a bavil jsem se víc než u Křižovatky smrti 3. Spoiler: Nějvětší mindfuck byl asi song Adele :) ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná akční komedie s Jackie Chanem, která jakoby navazuje na Křižovatky smrti a v mnohém dané filmy i překonává. Bohužel, stejně jako u zmiňované série, mám zásadní problém s Chanovým parťákem, jelikož Johnny Knoxville se sice snaží být upovídaný, ale je spíše protivný a působí hrozně znuděně. Na druhou stranu Jackie Chan je v této komedii opět famózní a je až neuvěřitelné, jak skvěle na svůj věk vypadá, jak je stále vitální a že většinu akčních scén stále zvládá sám bez kaskadérů, o čemž se může ostatním akčním hvězdám v jeho věku jenom zdát. Moje hodnocení 65%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jackie to má stále v sebe, ale tento typ filmov (rozumej americkej produkcie s nemožným typickým tupým a nešikovným amíkom za parťáka) mu proste nesadne. Tu navyše na rozdiel od niektorých momentov z Rush Hour je Knoxville žalostne nevtipná postava a chémia medzi nimi dvomi nedosahuje ani tej priemernej úrovne ako sa podarilo medzi Jackiem a Tuckerom v už spomínanej Rush Hour. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)
  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama