Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (590)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

"Proč je hned vedle letiště domov důchodců? Protože staří lidé špatně slyší..." Plné hodnotenie nedávam iba preto, že som si kedysi dávno povedal, že ho (z úcty ku kvalite) odpadovým zážitkom dávať nebudem, ale... Zatiaľ asi najzábavnejšia haluz roku. Pôvodne som chcel spomenúť viac konkrétnych príkladov, lenže toho bolo nakoniec strašne moc a každou ďalšou scénou pribudol ďalší nezmysel a na to tu skrátka ani neni dosť miesta, vymenovať všetko v čom bol ten film zlý. Minimálne po dramaturgickej stránke ide o absolútnu šialenosť, kombinujúcu nevhodnú hudbu, nevhodné strihy, s papierovými dialógmi šablonovitých postáv; podľa klišé tabuliek totálne predvídateľné zábery a zvraty a úmrtia nepríčetných hercov; zle vybraný komparz; nepasujúce kostymy, rekvizity; pofidérne triky; humorné okamžiky s povinným pátosom; zle sadnúci humor a nečakané heroizovanie, nečakane obsadeného Stevea z Beverly Hills 90210... Nedá sa ani povedať, v čom všetkom je ten film nepodarený, do neba volajúci, do očí bijúci, bezbožný, absolútny trash. Prekrásna nehoráznosť; Ozaj je to tak! Keď už si myslíte že ste toho videli dosť, keď už si myslíte že ste videli všetko, potom príde Sharknado... "Vzali si mého dědu! Takže Fakt nenávidím žraloky!" PS: Tary Reid je mi ľúto ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se cítil v ulicích velkoměsta bezpečně. Stačilo totiž umět pouze hbitě prokličkovat mezi feťáky, loupežníky a přenašeči infekčních chorob. Jenže to ještě žraloci nepadali z nebe, nešplhali po laně a ani neskákali zavřeným oknem do místnosti. Nyní musím začít trénovat úderové techniky hasičákem a cílené máchání motorovou pilou. Já to dám. Jen mě mrzí, že tohle mohla být vynikající komedie, kdyby na konci trochu neztratila tempo a kdyby se nebála přiznat, že je komedií. Hrůzu a napětí to v sobě prostě nemá, ale srandy je v zatopeném L. A. hromada. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bouře dala žralokům křídla! Děsivá tornáda nasála hejna hladových žraloků a ti nyní dopadají na Los Angeles. Zuřící bouři není nic svaté, ba ani věhlasný nápis na skále - HOLLYWOOD! Město je zaplavováno proudy vody a žraloci pronikají skrze kanalizaci do ulic, kde loví. Další se snášejí z nebe a dokonávají dílo zkázy. Skupinka neohrožených vedená Finem se snaží zubatou invazi zastavit. No prosím, lidé se bojí tornád, a přitom do nich stačí hodit bombičku a je po problému. Fantastická komedie pobaví ty, kdo se nechají. Nápad s létajícími žraloky je skvělý, použití motorové pily báječné! A kdo by si myslel, že rozčísnutí letícího žraloka ve vzduchu je vrchol, pak ještě neviděl skok po hlavě s motorovkou do chřtánu. Kromě absurdních scén je největší slabinou filmu triková stránka. Vlastně nesmyslné scény pobavily, takže být lepší triky, šel bych s hodnocením ještě výše. Představte si, že jdete po cestě, letící žralok vám ukousne ruku, pak vám další spadne na nohu, zahryzne se do ní a ve finále vám na hrudi přistane třetí...to nevymyslíš. A takhle ta žraločí série pěkně začala.... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Málo sympatické ad absurdum. Nad L.A. prší z nebe žraloci, Ian Ziering to měl ze (seriálového) Beverly Hills jen pár kroků, aby si zahrál drsoně v nemožné buranské košili, Tara Reid mě nepřesvědčila o tom, že by při své mladistvé vizáži měla hrát maminu dospívající dceři, zřejmě nahradila Carmen Electru, která už nemíní hrát za kolekci luxusního spodního prádla, z Johna Hearda je barový povaleč rozbíjející barovou stoličkou auto okýnka, Cassie Scerbo připomíná Jennifer Esposito v mladší verzi a někdejší obletovaný krasavec Jaason Simmons z Pobřežní hlídky se postupem času stává bráchou Bobcat Goldthwaita. Asylum se Syfy Channel spojilo síly a vyprodukoval se film s odpadním televizním formátem, kterému skromný rozpočet bránil využít snůšku originálních nápadů poskytnutých scénářem. Triky dopadly tak, jak se sluší a patří a o moc nepředběhly trikovou koláž Karla Zemana, který kdyby žil, tak by se obětoval natočit pokračování Cesty do pravěku, ale už bez těch kluků, protože je hned na začátku na výpravě do Los Angeles sežerou ušatí žraločí predátoři s křídly. Plusem jsou nápaditá a mnohdy vtipná úmrtí postav a nulové emoční reakce pozůstalých. Jako dobrý nápad se ukázalo i tornádo se žraloky, od něhož je odvozený název filmu. Film nasadí svižné tempo, které mu vydrží až do konce. Čekal jsem však větší bizár jízdu, ale tahle mě nestrhla, ani ničím neuchvátila. Asylum je všeho schopné a nechybělo mnoho, aby žraloci promluvili lidskou řečí a vyvrátili tak rčení "němý jako ryba". Tohle nebyl jejich nejhorší výplod, ale nemám potřebu ho někdy opětovně v budoucnu vidět a rozebírat jeho kvality, které v především technickém zpracování byly jako setkání bídy s nouzí. Tenhle televizní akční horůrek příliš žraločích zoubků do diváka nezakousnul. 20% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Buhahaha, jak tam rozpůlil tou motorovkou žraloka vejpůl, anebo, tyvole, tyvole, to na tom konci, jak skočil žralokovi do chřtánu a prořezal se jím na druhý straně a jen tak mimochodem vytáhl i svojí kámošku, co po něm jela, ale nakonec se spokojila s jeho synem, co uměl pilotovat helikoptéru a ona, když házela do toho žralokonáda bomby, protože přece přesně takhle tornádo zničíte, přepadla přímo do držky toho žraloka, co tam letěl vzduchem, nebo nebo jak je ten štamgast bral přes palici barovou židlí, a tyvole ty hlášky ne, prej "Radši ať se bojí žraloci mě, než já jich." nebo ta überhláška, co tam zazněla asi stodvacetosmkrát: "Nesnáším žraloky." To je, to je... tak všeříkající. A už jsem tu psal to o tý motorovce, co se jí prořezal skrz celýho žraloka? Ty cvoku, tohle je film roku! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama