Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (589)

hammer_head odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla. Na filmy ze studia Asylum se člověk musí dívat s nadhledem, jinak to snad ani nejde, ale co je moc to je moc. Nenapadá mě vůbec nic, proč bych měl dát aspon jednu hvězdu. Jediný klad, který jde tomuto filmu přisoudit je, že ho můžete dát jako dárek nějaké osobě, kterou moc nemusíte nebo spíš, kterou nesnášíte. Díky této kravině budete mít dárkové formality za sebou a ještě vás potěší, že ten dotyčný ztratí 86 minut svého dosavadního zbytečného života. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pardon, ale míra mé tolerance skončila ve chvíli, kdy se jim žraloci snažili prokousat do auta přes podvozek. Logiku a nějaké technické a vědecké detaily tady nikdo neřeší, ale přece jen by mne zajímalo, jak žraloci žrali lidi bez kousání a natrávení, a jak se dá přežít pád v žraločím břiše, protože to už přece jen přesáhlo hranice, kdy se člověk tou debilitou ještě mohl bavit. Asi to bylo míněno jako legrace, ale to by se to nesmělo tvářit tak seriózně. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelný biják!! Jsem z něho totálně odvařený a perplex. Žraločí povodeň se přelije přes pláže Santa Monicy do ulic L.A., kde poté dochází k nemilosrdným žraločím pogromům na lidi. Bezpečno ale není ani v Beverly Hills, protože žraloci vylétají jako torpéda z odvodňovacích kanálů, proskakují okny do domů a rejdí zběsile z pokoje do pokoje! Naštěstí je však na místě párek drsných surfařských týpků s baseballkou a jedna pěkná mexikánská buchta, co to zatraceně dobře umí s brokárnou... Jenže pak začnou žraloci padat i z oblohy a prokousávat se střechami do automobilů, no a to už přestává být legrace. Nebo vlastně to teprve začíná být legrace! Sharknado sice není tak extrémně deviantně zábavné jako geniální Birdemic (1 i 2), ale zato je mnohem sofistikovanější a rafinovanější! Protože zatímco u Birdemicu kromě úplných mimoňů musí každý soudný člověk záhy pochopit, že se jedná o vypečený anarchisticko-dadaistický žert, u Sharknada už je to kapánek těžší, aspoň zpočátku. Ale po akci s motorovkou před hangárem a posléze ve žralokovi už je snad vše jasné i těm méně chápavým... (Ehm, vlastně není, když tak čtu některé zdejší komentáře...) Každopádně Sharknado je asi dosud nejlepší kousek od společnoti Asylum. Jo a titulní poppunkový song od skupiny Quint je docela chytlavý. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Když Steve Sanders na ulici motorovou pilou rozkuchne žraloka a z jeho pajšlu šťastně vytáhne živou kamarádku, to je úlet naprosto nevídanej. Zasmál jsem se hodně a nejvíc mě asi rozsekalo, že to má tři díly. Sračka neuvěřitelná, ale za jistých okolností zábavná kulisa (páč nám na noční v práci v televizi jela jenom Nova). ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama