Reklama

Reklama

Podivuhodné přírodní úkazy

(seriál)
  • Velká Británie Nature's Weirdest Events
Velká Británie, 2012, 53 min

Obsahy(1)

Už jste ráno vstali a našli v ulici nejen všechny stromy a keře omotané hustými pavučinami, ale dokonce i své auto? Už jste viděli parazita, který rybě vysál celý jazyk a potom jej sám nahradil? A co bouři, která uvězní všechno mocnou vrstvou ledu? Nebo prachovou bouři, jež pokryje město rudou tmou? Záplavu myší biblických rozměrů? Hejno sarančí o velikosti Moravy? Sebevraždu více než 200 velryb? Ptáky, kteří uprostřed noci padají mrtví z nebe? Spadl vám někdy na auto půlmetrový blok ledu? Věříte, že se může najednou v zemi otevřít díra, která pohltí činžovní dům? A to není zdaleka všechno, podívejte se sami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavé a poutavé, o tom žádná. Forma není nic moc, ale výběr neobvyklých přírodních událostí je dostatečně pestrý, aby u toho dokázal divák vydržet po celou dobu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o věcech , který působí jak z jiného světa. Mnohdy je to dost bizardní, ale hlavně fascinující. Určitá nevýhoda, je ono zpracování , kdy to působí jak dokument pro děti. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Prírodné úkazy sú to poväčšine zaujímavé, ale spracovanie je slabšie. Výpovede ľudí v bombastickom štýle „Ja som to videl a bolo to strašné.“ ma veľmi neohúria, našťastie sa vždy našli aj nejaké autentické zábery hoci v slabšej kvalite. Niektoré scény sú krátke, keď k fotkám ani nie je čo dodať, a niektoré až otravne dlhé ako myši alebo kobylky. Celé je to akoby zbierka nesúvisiacich zaujímavostí, ktoré nebolo možné inak poskladať, a tak vznikol tento seriál. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Vždy trochu moc rozdílných témat, jednou mořští živočichové, jednou záblesky na oblože, potom hadi... zkrátka je to takový zmatek, ale některé příspěvky jsou celkem zajímavé. ()

karnifex odpad!

všechny recenze uživatele

V úvodních titulcích bylo naznačeno, že se jedná o produkci BBC, ale provedení připomíná spíš ty nejtupější americké "dokumenty" - minimum informací roztažené na co nejdelší čas. Prostě takové hodně slabší Věřte/nevěřte. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Další rádoby ohromující cyklus dokumentárních dílů, z kterých se dozvíte pár podstatných informací obalených však v obrovské homoli keců. Zatímco klasické dokumenty mají informovat a vzdělávat, tento má ohromit a udržet diváka u televize, jen aby stanice vydělávala. HNUS!! ()

Reklama

Reklama