Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za prvních pár dílů, kdy se z toho klubal fajn seriál o problémech lidí na vesnici, i když přeťápnutý postavami obecního blba, bodrého doktora a nervního hospodského. Kdyby to utnuli po třinácti dílech, bylo by to fajn. Jenže pak se na Nově usnesli, že seriál je životaschopný jako další nekonečný seriál, a všechno šlo do kelu. ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený pokračování zasraný ordinace. Celkem sem se těšil, že ordinace skončila a dají tam konečně normální seriál, bohužel přišlo pokračování. Nový herci, novej příběh, nová hudba, stejná píčovina jako to předchozí. Doufám, že těch dílů bude zase 2500 jako v ulici, abych se mohl dalších 10 let v úterý a čtvrtek nudit u televize. Nevim, proč každej českej seriál, se musí zabívat 20 lidma, každej má v každym díle 5 minut, každej tenhle úsek stojí za hovno, kdyby radši udělaly příběhy o 5-7 lidech, kterej bude propracovanej a bude to aspoň o něčem a né o tom, jak péct domácí chleba. Pochybuju, že se tenhle seriál bude zlepšovat, takže rovnou dávám odpad. Totální průser je Písařík, hrajícího totálního kreténa, kterýmu přidali zuby, díky kterejm vypadá jak kůň. ()

Reklama

Luswani 

všechny recenze uživatele

Klišé, trapnost, šablonovitost.... Pan Postránecký hrozným způsobem znásilňuje svůj hlas, paní Kluková má zelený baret, červený šátek kolem krku a podivný ohoz a hraje karikaturu vesnické drbny s odporným nakřáplým hlasem. Paní Pawlowská moc hrát neumí a Písařík je otřesným způsobem karikován taky. Nemá smysl popisovat tento seriál dále. Omezený český divák si toto žádá, protože je mu tento pseudostyl léta servírován a je na to zvyklý. A tvůrci vědí, že si zvykl, tak mu to tam zase šoupnou a tak pořád dokola. Začarovaný kruh. Proč řešit kvalitu a nějakou úroveň, když můžeme natočit nějakou levnou žumpu, však ono to sledovanost mít bude a o tu nám jde především. Ach jo. 10% ()

martins odpad!

všechny recenze uživatele

Ne to už fakt ne, další seriál o doktorech, ikdyž v ne tak hlavní roli. Martin Stránský alias dr.Kovář převelen na vesnici, kde asistuje důchodci Panenkovi(návrat Václava Postráneckého do seriálu po x-letech) a řeší spolu zapeklité případy. Bohužel se k tomu propůjčili i další herci(Marek Vašut, Uršula Kluková, Nela Boudová nebo Lenka Termerová, které nestačily Rodinná pouta) a tak tu máme další seriálový skvost fuj!! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál na který se dívám. Seriál je něco jako ta blbost babovřesky , ale i tak se na tohle koukám , protože mi to přijde vtipné. Trochu jsem strhl hodnocení , protože ze začátku , asi prvních dvacet dílů se mi dost líbily , ale další díly už nejsou tak dobrý. Herci vůbec neumý hrát a hlášky v seriálu jsou věčinou dost trapný , ale v celku seriál jde. Docela mě i zajímá , ikdyž teď jsou ty díly dost nudný. Postupem času začínají ty díly být čím dál horší a nudnější. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama