Reklama

Reklama

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

  • USA Batman v Superman: Dawn of Justice (více)
Trailer 2
USA, 2016, 151 min (Special Edition: 183 min)

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks), Bob Kane (komiks) (více)

Kamera:

Larry Fong

Hrají:

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Kevin Costner, Scoot McNairy (více)
(další profese)

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

takže označenie kačerdement  sa ujalo, výtečne :D ja ten súboj chcem vidieť tiež... a nech to má poriadne CGI efektyyyyyyyyyy :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

duckman

autenticita CGI je ve všech filmech stejná :) 

jinak tě možná překvapí, že v prometheovi nebyla ani jedna reálně existující postava, všechny totiž byly "imaginární" :)

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

DjangoDoe

až taký fanúšik zasa niesom, aby som brázdil vlny internetu... neviem surfovať :D  akože všetko je fajn a vysvetliteľné ale odtial potiaľ, všetkého áno, ale s mierou... len som písal ako som to vnímal ja a ako som sa potom poučil, ale aby som to vyhľadával to nie, len som napísal už výsledný produkt, že neveril som tomu, ale už áno... 

DjangoDoe

DjangoDoe (hodnocení, recenze)

a čo tak neriešiť stále pičoviny typu ako je možne že batman dá dole supermana? čo tak si počkať na film alebo prebrázdiť vlny internetu pokiaľ vypustim z úst totálnu kravinu? či na internete je príliš vysoká angličtina?

na příspěvěk reagoval LoOg, BR23, Redi

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

opr: nabral by nato ,,Bat,,mana nie supermana samozrejme :D inak už tu bolo písané že oni sa vlastne nechcú naozaj zabiť, že ani jeden nejde na 100%, keby hej tak SM vyhrá (asi :D) ale inak sa len tak oťukávajú... preto je ten pomer síl vyrovnanejší... 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

BR23

Ano penize dokazi porazit vse  :DDD a tak i dobry vkus, ktery ma uz tak malo lidi a proto jsem na sebe toik pysny, ze takovou tupou srajdou dokazu uprime pohrdat.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

Inak neviem ako vy ale ja komixy a ich históriu som moc nepoznal a donedávna som si nevedel dosť dobre predstaviť ako môže byť Batman plnohodnotný súper pre Supermana, ked som ,,videl,, resp. počul tú prvú upútavku na Comiccone (nebol som tam ale videl som to na nete) ked Batman vraví: chcem aby si vedel že tá ruka na tvojej hlave je moja, či niečo také v tom slova zmysle že Batman Supermana porazil, ... neveril som žeby Batman bol schopný takej sily... potom som si pozrel animované filmy o JL  a čo to podozvedal od kamarátov a už mi to je uveritelnejšie i ked stále je tam tá malá pochybnosť o spôsobilosti Batmana. Ja som totiž vyrastal so Supermanom hraným seriálom (tuším sa to volalo nové dobrodružstvá supermana) a tam som ho poznal ako ultra rýchleho, laserové oči, mraziaci dych, rentgenový zrak, nezranitelnosť, a ked už zranenie tak rýchla regenerácia, super sluch atd... skrátka ako takmer všemocného, oproti tomu Batman bol v mojich očiach ako ten čo bojuje proti zlodejom a vrahom a nemal by proti Supermanovi žiadnu ale že žiadnu šancu... keby dačo na Supermana chcel Batman skúsiť tak by superman počas superrýchlosti použil trebárs nejakú veľkú nádobu (čln) nabral by nato supermana a išiel ho (stále v rámci superrýchlosti) vyhodiť do slnka. Batman by sa ho s kryptonitom nedotkol kedže by bol naložený v člne) a zároven by nestihol ani reagovať.

na příspěvěk reagoval duckman, wenca

LoOg

LoOg (hodnocení, recenze)

duckman

Komiks je pro "retarda"? Četl jsi si někdy po sobě jak píšeš, protože to co jsi tady vytvořil, mě připadá jako kdyby ty jsi nevychodil ani první stupeň na základní škole. Kam to spějeme, hlupáci nám budou říkat na co můžeme chodit do kina, co se má točit atd ... To je sakra smutné :o)

Uživatel LoOg smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Kdyz se to vezme tak Homix je pro retarda, ktery nezvladne 300 znaku najednou a je mu uplne jedno co se na platne deje, hlavne ze to boucha a sviti :DDD

na příspěvěk reagoval LoOg, LoOg

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

BR23

Souboj Supermana a Batmana neni proste hodny hraneho filmu a uz vubec ne miliradoveho zpravcovani, ale Hollywood tyhle vypatlané recykláty bude chrlit dal, do kina uz ted chodi jen dementi a male deti s rodici a tezko se to zlepsi, na jeden slusnej filma pripadne tak 10 podobnejch vymstenosti jako je a bude tato.

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

duckdement je typický internetový troll, čím viac na neho reagujete tým viac ho to baví. Najlepšie je ho úplne ignorovať. :)

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Ja mam rad decentni alespon trochu autenticke CGI a PRometheus rozhdone nebyl vubec o CGI, nekdo by te mel poucit o Ridleym, to neni reziser, ktery rad pouziva CGI kulisy a prave prot jsou vsechny kulisy v PROMETHEOVI proste vyrobeny a skutecny, ale nejde vubec o  celkovy rozmer CGI pouzitych ve filmu jde o formu jak se pouziji, muzes je pouzit intelgintne nebo ve filmu kde v boji muze proti muzi bojuji Superman a Batman, imaginarni postavickx pro deti v miliradovem zpracovani, takze prsote jenom dalsi reklama na hracky jako GIJoe

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já nejsem žádný buran. Já jsem nevěděl, že ten námět má nějakou hlubší historii ve formě komiksu. Byl jsem na Avangres v kině, byl jsem v kině i na Muž z oceli, Temný rytíř apod., ale nejsem fanoušek těchto postav do té míry, že bych byl na úrovní experta. Špičkový expert jsem přes horory a čekám až bude natočený Freddy vs. Jason vs. nějaká mýtická postava ve stylu drak nebo ta panenka Chucky. Tak uvidíme.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Stallone

Proč? V životě si neviděl nikde, že by proti sobě byli 2 ze stejného týmu? Je to snad něco úplně nového?

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama