Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Tak koukám, že spousta lidí tenhle old scholl(ově) laděnej film nepobralo. Hned úvodní titulky jsou skvěle udělaný. Totéž platí i o těch závěrečnejch. Co mi naopak na snímku nesedlo - byl pomalej rozjezd. Naštěstí je tu spousta výživnejch hlášek takže se to dá do chvíle akce přežít. Navíc všudypřítomná, " nesmyslná " nahota a spousta naprosto nesouvisejících rozhovorů dává jasně najevo, že film se sám nebere příliš vážně. Prostě old scholl styl. Další věcí po pomalejším rozjezdu, která mi na filmu nesedla je hudba. Hudba pro mě byla nevhodně vybraná a k některým scénám se absolutně nehodila. Ale chápu to jako další odkaz na starší fláky. Další věcí, která trošku sníží moje hodnocení je - akce. Spousta akce je mimo záběr a když už je něco vidět tak se hodně pomáhá ( chaotickým )střihem. Naopak co mě na filmu potěšilo je - učast Kane Hoodera. Další věcí co se dle mýho názoru povedlo bylo přeskakování v čase a pak následný najetí do vyjetejch kolejí. Film plnej nahoty, krve, hlášek, albínskejch killerů a plno odkazů na grindhouse filmy. Je už na každým jak k tomuto filmu přistoupí. Já už se každopádně těším jak na prequel tak sequel. A tuhle " střední " část příběhu hodnotím víceméně pozitivně a volím zlatou střední cestu. Ikdyž bych šel nejraději s hodnocením výš, protože bejt v šedejch číslech si tenhle film určitě nezaslouží. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale ano ... ona je to na jednu stranu strašná kravina, ale výborná kravina! :)) Ten film se nebere vůbec vážně, je to takovej moderní "trash", kterej si ze sebe utahuje. To naprosto zásadní, čemu se film věnuje, je 1) svlíkání všech protagonistů před kamerou z nesmyslných důvodů, když už se nesvlíknou dobrovolně, tak z nich strhaj šaty útočný hovada (který jsou taky nahý!! :-DD ) ... takže už to jasně napovídá, vo co gou. 2) Debilní a naprosto nesmyslný rozhovory, který vůbec neřeší těžkou situaci hlavních hrdinů, evidentně reakce na starý grindhousy a "trash movies" 3) pak až teprve vraždění a mučení, stříkání krve na nahý těla, kozy apod. No covíc si sakra přát?? :))) Navíc to má dokonalej titulkovej úvod a závěr. Tvůrci rozhodně uměli. Bohužel "neumí" a hlavně NEZNAJÍ místní kritici a nedokázali se filmu přizpůsobit a brát jakej je. Kdyby se pod tímto podepsal Tarantino, tak z toho všichni pokrytecky serou a jsou zde samý pětky. ... ;))) THINK PEOPLE proboha!! :))) Já se bavil prostě. Sledovat v noci, je tam všechno ve tmě ... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jsi v pohodě? - Pokud se zeptáte umírající a ona odpoví, že ano, pak je něco špatně. Nevím, kam se vydala skupina sedmi mladých, ale každopádně skončili v bažině. Zde je cosi napadlo a pět se jich dostane z bažiny ven a vlezou do zdánlivě opuštěného domu. Zatímco Billy je zraněný a zůstane s dívkami v domě, Noah se vydá pro pomoc. Masakr na sebe nenechá dlouho čekat. Tak zpět, masakr na sebe nechá dlouho čekat. Klady - řada pěkných děveček, co mají potřebu se neustále svlékat, a nějaké to gore, i když většina jde mimo kameru, takže dominují rudé (černé, většina je v šeru) gejzíry. Neuvěřitelně chaotický střih a rozklepaná kamera dávají takový prostor fantazii tak, až se jeden ztrácí. Hudba by asi nebyla špatná, většinou je ale zvolena naprosto nevhodně. Postavy mají klasicky tak hovadské chování, že vám musí být naprosto ukradené. Navíc jsou dřevácké, zejména děvečky pořád padají a k tomu všude ječí. Kromě amatérského hraní vypouští postavy z úst děsivé dialogy nebo úvahy, nad nimiž zůstává rozum stát - když chtějí zapálit dům, tak zatímco v krbu plápolá oheň, dohadují se, kde najít sirky... Ale! Pokud se na film budete dívat jako na komedii, pak je zábava (téměř) zaručená! Být finále šťavnatější, tak si nezadá s výkonem Ashe či Lionela (Braindead). Naopak smutné je, když v titulcích vidíte, kolik lidí se na filmu podílelo... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jak by řekla Krnáčová, za tímhle projektem musí stát asi nějaký debil. Odpady se snažím programově nedávat, ale tady bylo solidně našlápnuto. Laciná, nesmyslná vyvražďovačka (a slovem laciná nemusím nutně myslet peníze), kde se úplně zbytečně skáče tam a zpátky a postavy nemají na práci nic jiného, než ukázat kozy a prdelku (v ženském případě) či vypracovanou hruď (v mužském případě). Humor má sem tam náběhy do sympatické sebeuvědomělosti, ale celkově převládá toxičnost. Já moc nevím, co o tom dál psát. Nebavilo, bolelo. Jestli chce autor tomuhle věnovat další dva filmy, tak celkem obdivuju jeho úsilí a vytrvalost, ale imho to za to fakt nestojí. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jako by Troma (poněkud senilní a bez zubů) chtěla natočit svůj Hatchet. Avšak bez atmosféry, kterou nechala utopit v bažinách. I bez typických gore prasárniček a fekálního humoru. Za to s demencí, jež dostala novou tvář. To, že film nemá začátek ani konec, je jedna věc. Bolestivější je však ono nelineární vyprávění příběhu, jenž ve skutečnosti neexistuje, a časové skoky, díky kterým působí celek jako jeden velký chaos. Tak proč, kurva, tři hvězdy?! Protože baby, kurva! Wolsh se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky a diváka svou vášní bohatě obdarovává. Ať už dlouhými pohledy na krásně stavěné zadky a proporčně dokonalé kozy, nebo jen „mucky muck“ záběry na sprchující, či převlékající se playmate kočičky. Tímhle voyeur stylem trochu připomene nedávný Girlhouse, ten je však kvalitativně na úplně jiném levelu a tamní nahota nepůsobí tolik nuceně. Tahle „guilty pleasure“ demence mě ale pobavila. Upalte mě. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama