Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Uživatel stuntmanMIKE smazal svůj příspěvek.

Tom Hardy

Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Chápeš ale, že dvojka má už 181 tisíc hodnocení, kdežto trojka 10 tisíc, přičemž první dva týdny zpravidla podporují v databázích film nekritičtí fanboyové a pak to začne klesat?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kurva teď jsem nalomenej. Ani nevím jestli na to jít. A to jsem se těšil. Trailer vypadal dobře. Já taky nedám na názory jiných, ale těch indícií, že to nedopadne dobře je až moc aby se dali ignorovat. Zase na druhou stranu na IMDb zatím 6,7 což není zase až taková katastrofa. Pro srovnání dvojka má 6,3. Takže zase horší než dvojka to snad nebude.

na příspěvěk reagoval Tom Hardy, Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Bol by som idiot, keby ignorujem indície, ktoré naznačujú, že film bude stáť za hovno. Už dvojka mi prišla slabá. A nielen kvôli strihu. Proste len také nasilu pokračovanie. A pokiaľ Tom napíše, že je tam málo súbojov a stoja za hovno a Neeson má slabý body count, pochybujem, že ja ich napočítam viac. To považujem za dosť dobré argumenty.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

jen protože někdo řiká že to stojí za hovno, tak nemusí nutně pro tebe stát za hovno, víš a v tomhle já právě problém tomuhle se řiká podprahový signál, takže až na ten film budeš koukat, tak furt budeš mít v vzadu v hlavě červíčka, který ti bude furt připomínat bude to stát za hovno, bude to stát za hovno a i kdyby ten film nestál za hovno, tak ty už budeš vnitřně rozhodnut, že to bude pro tebe špatný 

PierrevanH

PierrevanH (hodnocení, recenze)

Právě jsem příjel z kina a je to docela zklamání, možná, že i dvojka byla lepší, minimálně nastejno...

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

ale ono to není jako dvojka, je to prej horší jak dvojka. a stíhal.... stejně byl úplně na hovno. Liam to tam kosí teleskopem ale to je tak těkavě natočené, že jsem z toho prostě nic neměl! já si z tý dvojky nevybavuju jedinou akční scénu, která tam za něco stojí. já věděl, že trojku Megaton posere. a to trailer vypadal dobře.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

navíc já, ty a spousta dalších rozumbradů jsme film neviděli, a dokuď ten film neuvidím/e tak nemůžu/me soudit, jen protože to někdo řekl 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

promiň ale já nevim jak ty, ale já zásadně, nedávám na názor druhých až na první dvacítku, ale jinak zásadně nečtu a nedej bože nedávám názor ostatních, to je jejich názor v pořádku, ale já se nehodlám nikterak ovlivnit btw když se chce tak se dá stihnout všechno, ať už jde o bitky, přestřelky nebo honičky, s dvojkou sem neměl žádný problém, takže asi tak 

na příspěvěk reagoval Ouwen

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

To nie sú dobré správy. Ja som dúfal, že horšie ako dvojka to už nemôže byť. Plus trailer vyzeral obstojne. Ale hlavne, že to zarobí a Megáč dostane zas nejaký zaujímavý projekt.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Tom Hardy

Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Lacike

Upřímně nechápu, jak to dělá, ale fakt jsem měl problém udržet oči na plátně. On i krátký moment 2 vteřin střihne na 5x, jenže takhle jede třeba 2 minuty v kusy. Je to jak čumět do zběsilýho stroboskopu

Tom Hardy

Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Neeson tam má tuším 3 souboje tělo na tělo (finální je totiž tentokrát spíš o střílení) a ani jeden v podstatě nic moc, protože díky PG13 stejně nic není pořádně vidět a všechno domrví střih. Asi tak, vedle tohohle filmu je i NON-STOP hotové akční inferno...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Zaujimave. Po Fukovi si dalsi clovek, ktory pise, ze strih je nielen neprehladny ale az neprijemny. Takze Megakokoton svoj packalovsky styl povysil o uroven vyssie. :))

na příspěvěk reagoval Tom Hardy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

A co Neeson? podle toho jak malej píšeš, že má Bodycount, tak se asi zase moc nepředvede co? Pro mě není žádnej extra zázrak ani John Wick. Ten sice zabíjel hodně, ale časem z toho byl stereotyp, ale je pravda, že měl aspoň akci přehlednou.

na příspěvěk reagoval Tom Hardy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Ups. To si mě teda zrovna moc nepovzbudil :-( ale dík za dojmy. Asi to stejně risknu. Pokud je to fakt až taková bída, tak se chci přesvědčit na vlastní oči.

na příspěvěk reagoval Tom Hardy

Tom Hardy

Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ve střihu je to ještě zmatenější než dvojka (v jednu chvíli se tak divoce stříhá během honičky, že jsme s kolegou vůbec netušili, co se stalo a jak se to stalo, vůbec), je tam o dost míň akce (během první hodiny Bryan položí tuším jen čtyři lidi, pak to není o moc lepší) a záporák má nejsměšnější finální bitku vůbec...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel Tom Hardy smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama