Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vidím, že tu už vznikla obranná línia bojovníkov za PG 13 a ochranárov megatona. Však jasné. Ako môže akčnejší a krvavejší, o polovicu lacnejší John Wick konkurovať takémto filmu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sniper18

a ty samozřejmně taky, no i mně se to týká, já sem ze všech nejhorší pač já sem jako první hodnotil pozitivně 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tiež som s filmom celkom spokojný. Síce je to u mňa najslabší diel série, ale hlavne kvôli novému konceptu, keďže mne omnoho viac vyhovuje akčný hrdina, ktorý celý čas čelí zabijakom a tak môže kľudne každého zlikvidovať, čo bolo v predchádzajúcich dieloch, než tento štýl, kde vlastne len väčšinou čelí policajtom, ktorým moc ublížiť nemôže a tým skutočným zabijakom sa postaví iba v dvoch scénach. Ale inak sa mi to páčilo a prišlo mi to kvalitnejšie, než dvojka. Neeson už nepôsobí tak unavene, akoby ho to natáčanie aj celkom bavilo a dokonca ani Megaton mi už tak veľmi nevadil a tie súboje sú síce stále poriadne rozstrihané, ale už mi prídu kvalitnejšie zvládnuté, než predtým. Ale problémom stále zostáva ten rating, niekoľkokrát som vôbec netušil, či Neeson protivníka len omráčil, alebo zabil a napríklad netuším, ako zomrel ten často spomínaný Rus v slipoch. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel stuntmanMIKE smazal svůj příspěvek.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

To máš pravdu,ale já to stáhl v dobré kvalitě a pokud si viděl dvojku a úplně se ti nehnusila atd tak s tímhle dílem určitě nebudeš mít nějakej větší problém.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Taky tomu nerozumím on podle mě hlavně lpí na pobavení lidí tím,že napíše pomalu veršovanej komentář,ale nad hodnocením filmu se moc nezamyslí a napálí to tak do boku

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Dexi, trochu me to připomíná vlnu kolem ex3 , ale sám nvm. Zatím jsem neviděl. Kino na posl. chvíli padlo :-(

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Tak jsem to pánové zhlídnul a opravdu nerozumím vašim názorům které tu převládají.Mě to celkem bavilo a je to rozhodně lepší jak druhý díl alespoň podle mě a některé hodnocení co dali odpad už tuplem nerozumím?Dávat tento film na úroveň filmům pavouší teror nebo poslední hlídka což je teprve odpad a nejenom podle mě je si myslím buď zaujatost (nevím jestli proti Neesonovi nebo Bessonovi nebo čemu vůbec) a nebo ty lidi nikdy neviděli akční film a tohle zhlédli jen omylem a tím pádem se to možná dá brát jako omluva,ale přece když na to jdu do kina nebo si to stáhnu tak alespoň trochu vím co stahuju ne?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja som videl dakedy davno jeden diel a pamätam si len, ze to bola nuda.

Snad Taken takto neupadne a nadalej to bude ynteligentna zabava s novatorskymi akcnymi scenami. :)))

na příspěvěk reagoval GigaPudding, p.a.douch

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

To by som teda bral, keby do dopadlo ako séria Prianie smrti, keďže tie neskoršie diely mám radšej :).

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ty vole :D když někdo začne míchat češtinu a angličtinu, tak je to větší zábava než si myslíte 

Reklama

Reklama