Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh se odehrává v bouřlivé pohraniční oblasti Arizony a Mexika. Manželka bývalého šerifa Arizony je zabita na vlastním ranči. Zdá se, že do její vraždy je zapleten Mexičan, který nelegálně překročil hranici do USA. Fakta o tom, kdo za tragédii nese skutečnou vinu, jsou tak složitá a nejasná, jako problémy a napětí mezi lidmi žijícími na obou stranách hranice. Oba šerifové, jak bývalý (Ed Harris), tak i současný (Aden Young) hledají odpovědi a jejich životy se navždy změní. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíš než western je to drama z americko-mexické hranice s kriminálním nádechem. Westernová je snad jen poslední scéna a následný hudební motiv. Ale i tak mě to bavilo. Je pravda, že zápletka je prvoplánová, film se vyhýbá jakýmkoliv zvratům a vypjatým scénám i ve chvílích, kdy jsou potřeba jako sůl. Nicméně v mých očích to zase nebylo tolik na škodu, na čemž má největší podíl Ed Harris. Tenhle chlap se pro sedlo a kolty narodil, stejně jako třeba Costner s Eastwoodem, a je velká škoda, že těch westernů má na kontě relativně málo. 70% ()

sud 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro příběhy z Americko-Mexického pohraničí a i tento snímek jsem uvítal, i když patří k těm po všech stránkách průměrným. Máme tu několik zajímavých zápletek, z nichž, krom té ústřední, všechny vyšumí do ztracena. Režie a způsob vyprávění působí zcela sterilně, drsnější přestřelku či emotivnější scénu rovněž abys pohledal. 50% si ale za dobrou atmosféru a civilního Eda Harrise film zaslouží. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Horkem znavené drama z mexicko-amerického pomezí, které naznačuje, že otevřená mysl a srdce na správném místě zabraňují paušalizaci, potažmo zbytečným ztrátám na lidských životech. Berryho debut drží aktuálnost tématu, civilní pojetí, potřebná víra v dobré konce a samozřejmě Ed Harris. Tyhle role málomluvných, čestných a spravedlivých mu padnou jako bílý stetson.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Slabé hodnotenie ma trochu prekvapuje, mne Frontera sadla. Mám rád filmy z mexicko-amerického prostredia, navyše obsadenie je výborné. postavy sa chovajú rozumne, myslím tie, ktoré by sa tak chovať mali, dialógy i herecké výkony sú na úrovni, nič nie je silené a nikdy to nespadlo do nereálnej roviny. Ed harrisa mám vážne rád a on bol hlavný dôvod prečo som film chcel vidieť. Poteší i pekná Eva Longoria, ktorú som vo filme videl prvýkrát, pretože seriály nesledujem. pochváliť musím nádherne vygradovaný záver aj keď nečakane strihnutý v tom najlepšom. Pekne nasnímané obrázky a kvalitne urobený strih, ktorý úplne dokonale sadol do skvelej hudby film nádherne ukončili. Myslím, že ten samotný záver so skvelou hudbou som si pustil asi 5x po sebe a hneď po filme som hľadal na nete soundtrack. Za mňa 4 hviezdy. Adios! 80%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nepříliš strhující příběh plný dobrých herců a atraktivního mexického nádechu. Co z počátku vypadá jako slušná pouštní survival naháněčka se mění v průbehu filmu vcelku plynule na scénáristicky zamotanou kriminálku s x postavami, které jsou dobře načrtnuté a solidně zahrané. Překvapivě jde tak o vyrovnaný počit, kde jsou všechny základní filmové složky na slušné úrovni, avšak z průměru to nemá na čem vyčnívat snad až na skvělou hudbu, která zní jako kdyby byla z nějakého piratského velkofilmu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v okolí mesta Albuquerque, ktoré je najväčším mestom v americkom štáte Nové Mexiko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama